witam
ananke, Alanek słodziutki uśmieszek
Marcia, ja jak karmię piersią to przystawiam raz do jednej i jak, jeszcze chce to do drugiej, jeśli chodzi o czas to tak długo karmić aż nie puści cyca
noo, ja też zawsze przygotowana z kartką, jak polożne przychodziły, bo potem podczas rozmowy umyka połowadzis o 14 wizyta położnej musze sobie pytania spisac na karteczce ..
szalejesz Kobietko ale w sumie rzeczywiście takie mrozy u Was, że też bym nie myślała o wystawianiu nosa poza dom... u mnie wczoraj było 10stopni i świeciło słonko tak mocno,że zakładałam nakładkę przeciwsłoneczną na okulary , a na dzis zapowiadają podobnie, więc chcę skorzystać, bo potem może lać 3 tyg non stop i będę gniła w domuu nas tak zimno , że pewnie tak szybko nie wyjdziemy, a poza tym jeszcze nie kupiliśmy wózka
ja też tak robię , a przy następnym drugiego, źle to porostu ujęłam wyżej], ja jestem za przystawianiem do jednej piersi podczas jednego karmienia... \i:
super, gdyby u nas tak było, to bym już od razu miała wózek i wyszła choć na chwilkęa na dzis zapowiadają podobnie, więc chcę skorzystać, bo potem może lać 3 tyg non stop i będę gniła w domu
noo, w Polsce zaleca się "werendowanie" - czyli właśnie ubierasz dziecko i otwierasz okno, najpierw na 5 minut, a potem każdego kolejnego dnia dłużej, a po tyg lub dłużej dopiero na krótki spacer..ananke, ale wczoraj teściowa była i też mi mówiła, żeby przyzwyczajać do powietrza z zewnątrz do okna na początek
a moj zaczyna się budzić już a potem jak zje i zaśnie to idę spać też, bo chociaż troszke nocki odeśpięa moja niunia grzecznie spi wiec moge do Was zaglądnąc
mój synuś śpi prawie 2 godz, także jeszcze z godzinkę pośpi, mino,że kręci się często i śmieszne minki robi w czasie snua potem jak zje i zaśnie to idę spać też, bo chociaż troszke nocki odeśpię
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości