Co do ksiazeczek to ja tez mam ta pierwsza ale jak dla mnie to nawet fajan szeczególnie te poczatki kazdego miesiaca ale te pytania to juz niezbyt bo widac ze ksiazka żywcem z angielskiego tłumaczenia i niektóre zeczy troszke nie auktulane u nas ale ogólenie fajnie

a ta druga miałam ochote sobie kupic ale mam pytanko do KAtaki opałaca sie jest tam cos nowego fajngo , czy to samo tylko z humorkiem napisane
Co do szkoly rodzenia to ja chodziłam i bardzo sobie chwale bo niby tam nic nowego sie nei doweidziałam ale poznałam fajne dziewczyny z jedna do tej pory utrzymuje kontakt, ja chodziłam przy szpitalu wiec odrazu zwiedziłam sobie cały oddział i poznałam cała obsługe i przy porodzie udało mi sie trafic na dwie znajome połozne wiec fajnie było

Malutka niunia wspólczuje tych egzaminków ale letnia sesja bedzie lepsza bo jzu z takim duzym bzuchalkiem wtedy wszyscy łaskawiej patrza

Foteczki super rosna nasze maluszki

u nas dzis znowu sliczne słoneczko ale lekki mrozik ale spacerek trzeba bedzie jakis zaliczyc bo maluszke lepiej póżniej spi

wiec miłego dzionka