Awatar użytkownika
Juli
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

13 sty 2009, 15:43

Frydza- ja mam takie z Ikei. Dosc spore..Ale Misiek kiepsko sie tym interesuje.
Jak Glizdunia powiedziala- bedzie z tego dobre liczydło..
Ale nie kupilabym tego sama-dostalam za darmo po synku kolezanki.. wiec jest.
Ja osobiscie odradzam:-)

Ja kupilam wode w baniakach, tata mi przywiozl jeszcze 2.. Ale cholera- tyle tego idzie.. Jedno mycie naczyn pochlonelomi 6 litrow wody.. A oszczedzalam jak szalona. :/
Awaria jest spora, bo wywalilo rure i kilka ulic jest bez wody..Maja zrobic-dzis lub jutro!!! Szok!
Mamywiec dzien dziecka.. Dosc długi.. :/
Jutro polece wczesniej do pracy to sobie umyje kłaki :):
Dobrze, ze dzis niewyłaze do ludzi.. :):

Daria- pytałas Kochana o tesknote Duzego.
Tęskni.. Bardzo. Casami głos mu sie lamie.. Bierze ze sobą zdjecia, zawsze sie pyta o Misia.. Bardzo boi sie, ze moze go cos ominac: pierwsze kroczki, pierwsze słowa..
Ale obydwoje rozumiemy, ze inaczej nie da rady. Mamy lącznie 3,5 tysiaca opłat miesiecznie. A za co zyc, za co jesc, jezdzic, kupowac cokolwiek?
Wiec smutek, tesknote, czasami i łzy.. Ani mi nie jest łatwo,ani Duzemu.. JEszcze tak rok, 1,5.. Wtedy bedziemy mogli myslec o byciu razem, tutaj. Musimy spłacic najpierw duzo rzeczy, zeby troche odetchnąc.

Ja siedze roztrzepana i czekam.. moze Misia najdzie na krotka drzemke.. :): Faajnie by było. Wypilabym kawe, poczytala chwile gazetke.. :):

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

13 sty 2009, 15:53

Juli,co do garow to wspolczuje,czlowiek nie docenia tej wody i pradu dopoki ich nie zabraknie niestety...a wtedy najbardziej nam potrzeba cos umyc itp. to tak jak mialam zepsuta pralke...wszystko prania wymagalo :ico_haha_01: :ico_oczko:

a co do muli to ja mysle ze jeszcze sie nia Krzys zaineresuje...bo ona jednak bardzo rozwija i musi maly byc poprostu na etapie checi do nauki...przekladania,ukladania,laczenia i liczenia...wiec moze pokazuj mu co jakis czas jak to dziala a moze odkrys w sobie jakies zdolnosci :-)

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 sty 2009, 15:58

moja ma mule i się interesuje
najczesciej jak chce odciągnąc uwage np od spania to siada i sobie liczy

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

13 sty 2009, 16:12

Jagodka,mowisz jak chce odciagnac uwage? :ico_haha_01: dobra jest :-D niewazne jak byle odniesc skutek :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: a przy okazji cos sie nauczy hehe....
kiedy masz miec odpowiedz w sprawie pracy?

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 sty 2009, 16:16

juz cos wiem ale kanalami
wiem ze sie spodobalam i chyba bede w drugim etapie
pracowałabym na kasie w banku
i pod koniec stycznia na 2 tyg na szkolenie :ico_olaboga:
boje sie jak cholera

Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

13 sty 2009, 16:45

jagodka24, trzymam kciuki żeby było dobrze. Naprawdę w to wierzę a radę sobie napewno dasz.

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

13 sty 2009, 16:48

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
to focie z ostatnich dni..jak jeszcze zimno bylo bo dzis mamy +8 stopni :-D i sloneczko!!

Jagodka,2 tyg. szkolenia?noooo a kto z Jagoda,M.??czy on tez gdzies startuje w tym czasie?a daleko na szkolenie?no ale praca sie szykuje nie?to 3mam kciuki,jak placa?bo odpowiedzialnosc duza.no i napewno drugim etapie sobie poradzisz swietnie!!!

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 sty 2009, 17:18

jagódka, pogratuluje jak bedziesz miec info z pierwszej reki a nie kanałami

daria super foty

Kinga tez ma tą kolejkę mula, bawi się nią chętnie, a najbardziej lubi wkładac do niej nogi

wybaczcei ale kinga sie obudzila i musz uciekac...

Awatar użytkownika
Juli
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

13 sty 2009, 17:18

Mis padł.. A bylo juz ciezko.. JEczal, poplakiwał,rzucal wszystkim..Chodził jak pijany zając. No ale spi.. Chwilowo. Za 20 min go obudze, bo nie chce, zeby wieczorem urzadzal mi mexyk do23. A bywało.. bywało..
Zaraz zrobie mu kisielek z tartym jabłuszkiem i posadze na nocniczek. Akurat wstanie na Bawmy sie Sezamku, to powinien byc w humorku. :):

Apropo klockow mula- ja wiem, ze jeszcze wróci zabawka do łask. Ale poki co Mis woli te dzwiekowe, do majsterkowania..gdzie moze cos przekrecic, podłubac, wynika cos z klikania, czy pukania.

Kurcze, musze sobie sprawic nową klawiature, bo tu ledwo mi spacja chodzi..I wale w nia strasznie, a i tak ciagle lacze wyrazy. Drazniace jak cholera :/

Jagódka- Praca w banku to swietna sprawa.. Tzn dosc pewna i stabilna..Zawsze jest jakas 13, awans, chorobowe.. no i mozliwosc mniejszego oprocentowania kredytu ;) hehe. Moja ciocia pracuje dluuuugow pko sa. Dorobila sie duzych pieniazkow.. Diostala jakies akcje w prezencie.. i zbiła na tym dobra kase.
Takze do dzieła kobieto! Ciesz sie.. Zawsze to jakis progres.. Trzymam kciuki :*

Ide cos zjesc.. Zrobie ten kisielek.. oby do wieczora :ico_sorki:

[ Dodano: 2009-01-13, 16:20 ]
Daria- a fociaki pierwsza klasa. Glizda Mala slicznie spi..slodziutko..I to łozeczko z baldachimem- swietny zakup! Sama bym przy takim usiadła hihi. :-)

Musze zadzwonic dzis do tescia...ktorgo nieznosze.. zeby pozyczyc od niego te brakujące 2 tysiace. Tak strasznie nie mam na to ochoty..tak ochydnie sie czuje proszac go o kase.. No ale nie mam wyjscia :/

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

13 sty 2009, 17:30

jagodka24, mocno, bardzo mocno trzymam kciuki, żeby ci się udało.

GLIZDUNIA, Ty mi się coraz bardziej podobasz :ico_oczko: nie wspomnę już o May!!!

Juli, no biedna jesteś z tą wodą, a raczej bez niej.

Wiecie, że Karol spał po tym spacerze prawie 3 godziny :-D Jutro też idziemy, jak tylko pogoda dopisze, będe miała dużo czasu dla siebie :ico_oczko:

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”