Dzien dobry!
Ja pierwsza!?

Wczoraj poszlam do wyrka wykapana.. wypoczelam sobie..Napisalam do Duzego smsa..I dzis dostalam raport! Pewnie gdzies plyneli niedaleko brzegu i smsy doszly. Zawsze mnie to cieszy..
Nadal jednak nie napisal maila-wiec moze wcale nie bedzie takiej mozliwosci na tym statku..
My dzis wstalismy b.wczesnie. Zawsze jest tak na zmiane. Wczoraj o 10, to dzis o7:30.. Ale to dobrze- jutro bede odsypiac po pracy, wiec niech Mis pospi i bedzie łaskawy dla matki ;) hehe
Jak wstaje rano to mam wiecej energii. Dluzszy dzien, wiecej mozna zrobic.. Wczoraj spalam 11 godzin, a dzis 8 i jestem w lepszym humorze
Naklikalyscie wczoraj duzo.. niepokorne
Daria- Ja przy kazdej okazji wciskam swieze zdjecia Misia. BAbccie i dziadkowie zawsze sie ciesza.. Bo to aktualny wnusio
Ja wysylam tylko kartki.. Bo nie mam kasy na zadne prezenty teraz.
Pytalas kiedy ja z Duzym zaczelismy gadac! Duzy to byl osowialy i do3 rż.nic.. Zreszta Mis tak jak on -wszystko robi pozno, jest ostrozny.. Majsterkowicz.. Duuuzo je, apetyt za 3.. No i jeszcze kosumuje od czasu do czasu w nocy.. i niczym nie da sie go oszukac
Wiec pewnie - tak jak tatus- gadac ładnie zacznie na 3 urodziny. Mam nadzieje jednak, ze cos po mnie podchwyci i pojdzie mu to szybko i sprawnie
Zborra- Taki jezyk dzieciaczkow jest najlepszy i najslodszy.Potem moze recytowac, deklamowac.. A teraz niech sie bawi pierwszymi zdaniami isłowami! Super pływa w wannie.widac ze odpowiada jej srodowisko,hehe

Ja juz sie nie moge doczekac - za 2 tygodnie w koncu bede miala gdzie się kąpac.. Od 7 lat tylko prysznic..
Achh... Przyjedzie Duzy i bedziemy sie kąpac razem, masowac, lezec w wodzie.mmm...
Mis je sniadanko w krzesełku. Ostatnio ma jazde na zapinanie tych szelek - pasów.. I zatrzaskuje.. Ale otworzyc nie potrafi. Wscieka sie, wali ze zlosci raczkami,tupie nogami. Okropny jest jak cos nie idzie po jego mysli. brrr
IDe wywiesic pranie. Wstawilam wczoraj na noc, bo juz nie mialam gdzie upychac
LEce dzis przed praca, na 16na male winkoz przyjaciola.. Ciesze sie strasznie.. nie pamietam, kiedy bylam tak w cywiluw knajpie