Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

14 sty 2009, 12:10

aaa..no Dorispromocja w Mothercare to Ci sie trafila..ja tez kilka razy naprawde tanio cos tam upolowalam,przy wyprzedazach maja cuper znizki :ico_brawa_01: i lubi rzeczy z tego sklepu,mamyz tamtad wozek,krzeselko do karmienia, i sa fajne naprawde :ico_haha_01:

Jagodka,ja bym nie kladla malej przez kilka dni...u nas jest tak ze Maya nie spi w dzien jakies 2 razy na tydzien,nie chce jej zmuszac...a wole jak nie ma drzemki i idzie spac o 19.00 niz siedzi do 22.00 i zasnac nie moze :ico_noniewiem:

i sliczna Kinia na zdjeciu z kokardkowa opaska!!i kto to palnal ze ladny chlopiec?chyba slepiec jakis!!! :ico_puknij:

a do nas za jakies 2h przyjedzie znajoma z synkiem,Maya bedzie sie bawic...albo beda placze o zabawki :ico_noniewiem: juz kiedys byla miedzy nimi wojna ,ciekawe czy sie cos zmienilo :ico_sorki:

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 sty 2009, 12:28

Daria, miłych pogaduszek ze znajomą

Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

14 sty 2009, 12:47

doris, już to wyczytałaś ale i ja musze pochwalić kokardkę i oczywiście Kinge w niej. Wygląda ślicznie. A po przemeblowaniu i mi się bardziej podoba.
GLIZDUNIA, ale masz fajnie że Ci się kawka z koleżanką trafia. Dobrej zabawy :D

Awatar użytkownika
Juli
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

14 sty 2009, 13:12

Mis dzisiaj mnie zaskakuje. Caly czas sie hihra.. Tak na glos, do siebie :-) Gada po chinsku, rzuca sie na lozko z wielkim entuzjastycznym rykiem :-D Sama slodycz. Jak pojdzie lulku to wkleje wam zdjecia, jak fajnie bawil sie takim kwiatkiem starym- przyczepianym do blatu krzesełka. Kupilam tego kwiatka gdzies na uzywanych, za 5 zl.. Bo byl bez jednego płatka. A zabawka swietna do dzis :):
Tak samo duze klocuszkichicco - ani jednej ryski nie miały. Są super.. A dalam za nie 8 zł. Mam taka babeczke na rynku, ktora codziennie sprzedaje wszystko dla dzieci. Sciaga toz Włoch i Anglii. Musze sie do niej przejechac. Sprzedam na allegro kilka starych zabawek, a u niej kupie taniej, jakies fajniejsze.
Tylko ktos ze mna musi tam pojechac, bo autobusami toz 1,5 h w jedna strone..A z Misiem to tak ciezko.. W wakacje czestoz nim jezdzilam. Ale teraz niezbyt mi sie usmiecha perspektywa marzniecia na przystankach, stania w busie, w tłokuw korkach.. brrr. Jak Mis pojedzie do Tesciowej to bede szalec i pokupuje mu troche rzeczy-juz do nowego pokoiku :-)

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 sty 2009, 13:16

Juli, a gdzie ten rynek w gdańsku jest na którym sprzadją tanie fajne zabawki?

Awatar użytkownika
Juli
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

14 sty 2009, 13:31

Doris- na Przymorzu - Zielony rynek. 3 przystanki przed Jelitkowem. W środy iw soboty ta babeczka ma same ciuszki dla dzieci - z 6 stanowisk.. A w inne dni ma doslownie wszystko - zabawki, buty, czapki, kocyki, posciele,ciuchy.. Stoi po prawej stronie rynku, krotkie wlosy, okularki. Pani Gosia.

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

14 sty 2009, 13:32

Doris,a wiesz ze mi Kinia na tej foci z opaska przypomina Twoja siostre :ico_noniewiem:
ja ciasto upieklam tylko czekam na galaretke az zgestnieje i bedzie gotowe :-D ,poodkurzane i wogole wysprzatalam ale ze nic zabardzo do kawy nie mam,a A. nie ma tez na licie zakupow nic slodkiego to ciasto bedzie jak znalazl nie? :ico_oczko: zwykly biszkopt z brzoskwiniami i galaretka no ale lyso sie nie bede czula chociaz nie? :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Juli
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

14 sty 2009, 14:22

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Misio sprawdzal czy mamy duze zapasy wody: :):
Obrazek
Obrazek

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 sty 2009, 14:25

Juli, wiem o jaki rynek chodzi. moja teściowa też tam handluje czasami.

GLIZDUNIA, ja i moja siostra jestesmy do siebie podobne, bynajmniej jak bylysmy male to bylysmy podobne, wiec to moze dlatego?

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 sty 2009, 14:49

hej
Mati juz pojechał do domciu, Mila spi...normalnie mnie rozczula to moje dziecko, jak zobaczyła jak mati wchodzi do niej do pokoju to od razu staneła jak wryta, oddała mi smoczek i poleciała mu dac buzi i jak sie schylił to go przytuliła za szyje..a ten gizd stał jak kłoda, taki zawstydzony :ico_haha_01:
jutro tez go maja przywiezc..ale on jest całkowicie bezproblemowy, nie podobały mu sie tylko bajki jakie Mili patrzy rano, ale jak tylko mu załączyc gre na kompie to od razu spokoj i niczym innym go nie zabawisz :ico_noniewiem:

doris zdjecie Kini w podpisie jest cudne!i w pokoju tez jakos ładniej, chyba wiecej miejsca nie?ale widac slad po tv na scianie :ico_wstydzioch:
Krzysiu tez ma buzke cudna, cukierkowa :-)
zbora i jak wam sie mieszka samym, bez rodzicow?

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”