Cześć dziewczyny
Widzę, że coś nam forum się ożywiło, fajnie. U mnie po staremu, ale nie mam zbyt wiele czasu, żeby z wam popisać. W weekend byłam na uczelni, kolejna sesja egzaminacyjna się zbliża, więc czas wytężonej nauki. Pozatem wybieramy z mężem projekt domu i jak na razie nie doszliśmy do porozumienia... tyle tego jest, że ciężko się na coś zdecydować. Dzieciaki mam troszkę przeziębione, Krystiano jak zywkle szaleje, nie sposób go upilnować, chyba niedługo klatkę na psa kupię i tam siedział będzie... żartuje oczywiście, ale nie raz po całym dniu mam dość .
KOLKA - fajnie, ze macie taki plac zabaw, u nas nie ma nic takiego i dzieciaki znudzone na maksa. Pięknego macie bałwana, a kucki Julka ma przefajne.
MRÓWECZKA - życzę powodzenia w poszukiwaniu domku, mam nadzieję że wkrótce znajdziesz coś co spełnia twoje wymagania. Powiedz mi jak obcinasz Eryśka to nie płacze? Krystian niecierpi skracania włosów, ile się trzeba nacudować żeby dał się podciąć ... no mówie wam tragedia u nas z obcinaniem
KASIK - domek pierwsza klasa, Ty nie bądź taka skromna Kobitko Dużo zdrówka dla Viki i powodzenia w pracach nad powiększeniem rodzinki.
KATRIN - jak będziesz coś więcej wiedziała kiedy na narty do PL jedziecie to napisz, chętnie się z Tobą spotkam na jakimś fajnym stoku.
SYLA - a Ty gdzie się podziewasz? Chyba jej trzeba jakiegoś smska wysłać co tak się nic nie odzywa Wszystkiego najjjjlepszego z okazji urodzinek
CARO - mówisz, że śniegu nie macie... to ja zapraszam do mnie u mnie pod dostatkiem białego puchu.