ja naszczescie mam spokój. mysle ze powinnas konkretnie powiedziec ze nie wrocisz teraz tylko wtedy i wtedy i koniec... jak wyczuja ze sie wachasz to beda cie namawiac...Jak u was jest z uropami tez wam pracodawcy głowe zawracaja ?
o szybko planujecie! albo ja za bardzo te plany odkladamJuż mamy ustaloną datę roczku - 4 kwietnia. O 18:00 jest msza w intencji Tosi, a potem wyżerka u moich rodziców.
moj szkrab dzis zjadl pomidorowke z ryzem mojej roboty oczywiscie! i o dzoiwo mu smakowala
a to aparatuśmiechał do księdza i ciągnął go za ornat i za sutanne hihihi i ksiądz dal mu cezkoladke . Ale z niego jest łakomczuch bo ręcę pierwszy wyciągał po czekoladkę.
to chyba roznie... ja wiem ze kieliszek dlugopis(mysle ze to odpowiednik ksiazki) rozaniec i pieniadze... wiec podobnieA powiedzcie mi jak to jest z tym roczkiem - co się dziecku daje do wyboru? Ja wiem, że różaniec, kieliszek, pieniądze i książeczkę (jedni mówią, że do nabożeństwa, inni że pierwszą lepszą).
to fajnie masz! ja licze ze do 20 z nami i dziecmi wiec nie tak zle! rys ma prababcie i ciocie i babcie i w ogole duzo tegoPo policzeniu gości myslę, że będzie ok 5 osób.
nie martw sie! leki niestety trzeba podac i koniec rozmowy! mialam to samo z lekami moj tez sie zlosci- to pewnie taki etap. napewno mu przejdzie z czasemkrzyczy ze zlosci, a ja wiem ze to przez to ze wmuszalam w nieog syropki strzykawka. tak zaluje ze dopuscilam do jego infekcji wirusowej. tak szybko Kondziu wpada w zlosc az sie trzesie a mi sie plakac chce. jak tak dalej bedzie zobaczycie mnie w tvn z niania w roli glownej
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość