ramonka, jak czytam to co piszesz to się wzruszyłam,dzis cały dzień mam tak...kolezanka mi dała maleńkie skarpeteczki białe to sie popłakałam..ale to przez spóźniajacą sie @ hormony wariuja
i po kims te ruchy słodkie ma napewno:)
ja dopiero teraz czuje przy schylaniu ze uwiera mnie brzuch czasami co do jedzenia to ja jadłam z poczatku strasznie duzo dopiero jak zaczełam brac ten duphaston jakos odeszła mi ochota na cokolwiekczy jak bym była w ciąży czułabym np pochylajac się ze mnie juz uwiera brzuszek czy to za wczesnie na takie obiawy??..i czy moge nie miec mdłości zachcianek ittp?? bo czegos takiego nie mam tylko duzo jem i mam parcie na pecherz...
tym sie nie przejmuj ja miałam wizyte w 13 tyg i byłam 1 kg na - a wcale nie wymiotowałam za to teraz juz mam 2 do przodutylko jeszcze nie przytylam ani grama,i mi gin powiedzial,ze na nastepnej wizycie ma byc 1kg do przodu kurcze z tego wszystkiego sie jeszcze zestresuje i bede chudnąć:)
nie ja spałam na brzuchu cały czas i nawet teraz mi sie zdarzy ale sie budze bo juz przeszkadzaczyli nie musze nic narazie czuc nawet jak sie połoze na brzuszku??
dziekuje bardzo wiesz ze wielu osobom kogos przypominambardzo ładna jestes dziewczyna to po pierwsze po drugie jestes wypisz wymaluj jak moja kolezanka z Bolkowa i myślałam ze to Ty
nawet nie wiem gdzie tochyba ze kogoś masz w bolkowie??
mozliwea może ja ciebie gdzies widziałam bo ja mam rodzine w lubaczowie to jest koło Jarosławia
Wróć do „Przed Ciążą, czyli chcemy mieć dziecko”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość