O, widzę, że ja to tam dopiero zaczynałam klikać
Patrycja świetnie się prezentuje! a pzrejażdżka już była???A zimę macie okropną! brrrrrr.....na samą myśl złość mnie ogarnia...bez przesady, ja tu na wiosnę czekam!!!
Lady no widzisz jaką masz zdolna córę!!! chwal ją, chwal! zasłużyła sobie!!! a moja nie chce przy meblach się ruszać...leniwa baba...za mamą
Glizdunia no wiesz, że (tfu tfu) widzę u Hanki poprawę...Sama przed wizytą u lekarza odstawiłam jej gluten..no więc prawie 2tygodnie jest bez...i jest lepiej...Właśnie chciałam napisać, że śpi grzecznie a tu się drze...paździoch! Ale generalnie chyba lepiej, bo nawet jeść więcej zaczęła...co prawda często przed tv je...ale bynajmniej je..
Sikorka tak to często bywa, że ci co mają, to najwięcej narzekają! jak moja znajoma...ciągle smęci, że na to nie ma, na tamto...a potem dzieciaki obkupuje w ciuchy z mothercare!!! albo meble za 40tysięcy!!!
Jutro postaram się wrzucić zdjęcia i może jakiś film...dziś nie mam jakoś ochoty. Mała śpi, J na tenisie...I dobrze, bo drań mnie wkurza! zaraz idę na ju ken dens...i spadam spać. Jutro znów mam na popołudnie do pracy...dziś jak mała spała, to sprzątnęłam prawie całą kuchnię. Może jeszcze rpzed snem dokończę. Jutro se łazienkę zrobię i pranko...to sprzątanie na piątek i sobotę zostanie i gotowe. Jeszcze mamie w kuchni muszę pomóc...a w sobotę pracuję, więc za różowo nie jest...bo wszystko w biegu.
Idę chwilę na allegro...
a czy ktoś wie, co z Gochą??? jest ? może zmieniła wątek?
[ Dodano: 2008-03-19, 21:21 ]
ja też Sikorki brzucha nie widzę...
Kamizela a świetne zdjęcia! na prawdę poważny jak nie wiem co...
Jagódka jakie meble? nic nie wspominałaś...