u nas to badaja za kazdym razem i z kazdej strony (nawet we wczesnej i zaawansowanej ciazy - co moze nie byc dobre)
co masz na mysli??
wiadomo, ze gdybym powiedziala, ze cos mi jest, albo mnie niepoki, to zbadaliby.. ale skoro twierdze, ze wszystko gra, to nie ma potrzeby - to jest ich podejscie
no moim zdaniem kompletnie bez sensu... kobieta może nawet nie wiedzieć, że coś jej dolega (może miec np. nadżerkę, albo jakiegoś polipa, albo mnóstwo innych rzeczy...), a lekarz jest wlasnie od tego, zeby jej powiedziec czy jest zdrowa, czy nie...
moje tabletki to Microgynon... tzn. to jest jedno opakowanie, a w srodku 3 listki, kazdy po 21 tabletek.. czyli na 3 m-ce starczy.. a u Ciebie Gie, tylko 21 tabletek jest w opakowaniu?
moja koleżanka brała te tabletki, tyle, że to było z 8 lat temu...

mam nadzieję, że ich skład się zmienił i zostały ulepszone...
w moim opakowaniu Logestu jest 21 tabletek, tak, na jeden cykl... no trochę kosztuja, ale ja juz kiedys je bralam i nie mam po nich zadnych "skutkow ubocznych..."
nad wkladka sie pozastanawiam, po rzeczywiście - placac powiedzmy 35 zł za miesiac przy tabletkach anty, za 5 lat zaplace ponad 2000 zł

a wkładka rzeczywiście musi byc wygodna... ja ciągle przypominam sobie w ostatniej chwili, ze musze wziac te tabletke... jak bede miala jakas luzna kase, to pewnie zainwestuje...
MARGARITA - no idziemy do lekarza, idziemy... Ty tez idz, nie boj się, przeciez to dla dobra Mai... a ze nie ma apetytu... no coz, to tak, jak dorosly czlowiek podczas choroby... mala pewnie dostanie jakies leki na ten kaszelek i zaraz apetyt jej wrocil...
a moja Su nadal malo je, przynajmniej tak mi sie wydaje... dziennie ledwo dobijamy do 700 ml, zazwyczaj jest to ok. 600-650 ml + pol jakiegos sloiczka... ja nie wiem czemu ona tak malo je... no, ale na wadze przybiera, a to najwazniejsze... pewnie bede miala niejadka...
[ Dodano: 2009-01-16, 10:31 ]
SHOO - ja film tez polecam, chociaz jak dla mnie, nie jest to taki film, który sciagnelabym sobie z netu, czy poszlabym do kina... ale jak leci w tv, to warto obejrzec... ale sciagnij sobie, jak Cie tak zainteresowal... :)
ja teraz czekam na sobote, bo bedzie lecial na TVN "Serce nie sługa" z U. Thurman i M. Streep - widzialam kilka razy reklame i zapowiada sie suuupperrrr :) któras moze ogladala??