ramonka, wiesz ja mam bardzo dobra pamiec wzrokowa więc moze faktycznie widziałam cie w Jarosławiu bo tam bywam
jenny1983, kochana między 14 a 16 mam się zjawić prosze trzymajcie za mnie bardzo mocno kciuki bo bardzo bedą mi jutro potrzebne,ale przyznam się bez bicia strasznie się boje
dziewczyny wstałam rano tempke zmiezyłam i szok 36,1 godzina mienła i @ nadeszła niestety ehhh nawet nie zdązyłam pojsc do gin pochwaliłam dzień przed zachodem słońca no cóż moj R mowi abym sie nie załamywała od dziś nie wierze juz w Bogabo poprostu go nie ma...same złe wiadomosci dziś mam od rana ...musze chyba psychicznie w tym cyklu odpoczac Bozeeee kochany dlaczego,co ja takiego zrobiłam cooo?? Jak sie wali to sie wali wszystko
magdalena1981, kochana nie martw sie,nie odrazu krakow zbudowano jeszcze zobaczysz,ze niedlugo napiszesz jaka mialas mine patrzac na pozytywny tescik...nasze fluidki napewno ci pomoga
magdalena1981, bardzo mi przykro
Zrob sobie przerwe jesli jej potrzebujesz ja tez zrobilam i jest mi znacznie lepiej nie mierze tempki bo i tak przytulamy sie dosc czesto wiec nie ma mozliwosci ominac tych szczegolnych dni a jak tak sie tym nie pochlaniam czuje sie znacznie lepiej
Trzymam kciukaski za kolejny cykl