-no to juz dzis moje szczere gratulacje i wszystkiego Naj kochanamikusia1 pisze:bylam dzisiaj odebrac moj pierscionek ktory dostalam od meza na 5 rocznice slubu ktora mamy w piatek
Magda skąd wiedzialas?wczoraj poznalam sąsiadke z zasciany i to PoLKAMagda Sz. pisze:nie martw sie jeszcze poznasz jakies matki Polki czasem sie okazuje ze mieszkaja prawie ze za sciana
emalia30 pisze:no to juz dzis moje szczere gratulacje i wszystkiego Naj kochana
Magda Sz. pisze:gratulacje z okazji 5 rocznicy slubu
ivkaJ pisze:mIKUSIA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
emalia30 pisze:moje hemoroidy dzis zaczely mi krwawic a o pracy z nimi to juz nie wspomne,przy kazdym ruchu,schyleniu itd niesamowity bol
ivkaJ pisze:Magda Sz. napisał/a:
nie martw sie jeszcze poznasz jakies matki Polki czasem sie okazuje ze mieszkaja prawie ze za sciana
Magda skąd wiedzialas?wczoraj poznalam sąsiadke z zasciany i to PoLKA
ivkaJ pisze:Ja teraz staram sie poznawac ludzi w realu, bo chyba bede musiala zrezygnowac z neta i skonczą sie dla mnie pogaduszki z wami
-Madziu wiem co to znaczy w Polsce przez 6 lat pracowałam w handlu w Modzie Polskiej we Wrocławskim Rynku i pracowalam od poniedzialku do soboty wlacznie a niedziele byly tylko wolne a w grudniu ciagnelo sie 4 tyg non stop do swiatMagda Sz. pisze:czybki nawet w swieta nie odpoczywaja
-kurcze a to dlaczego ??Ja teraz staram sie poznawac ludzi w realu, bo chyba bede musiala zrezygnowac z neta
ivkaJ pisze:Magda skąd wiedzialas?wczoraj poznalam sąsiadke z zasciany i to PoLKA
ivkaJ pisze:nie wiadomo czy nie juz po swietach
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość