Norbert też czasami taki jest, pokłada się, marudzi a jak do łóżka to wstaje i dokazuje.Mój sie dziś buntuje już 3 razy kładłam go spć bez rezultatu
Czasem niestety te dzieci to jak kula u nogi.Ja mam tak zawalone migdały a do lekarza nie moge isc bo nie mam co z dziecmi zrobic
Też uwielbiamiwona83 napisał/a:
zrobilam placki ziemniaczane bo nie mialam innego pomyslu
Mniam... uwielbiam
My już po obiadku, został z wczoraj
My także po obiadku. Został nam z wczoraj... oczywiście mieloneja mam na obiad mielone
Ja to pamiętam ze swojego dzieciństwa mieliśmy takie drewniane sanki właśnie z oparciem i podnózkiem. Szkoda, że ja nie mogę Norberta na sankach powozić :-(z oparciem i z podnóżkami
JakaAmelka chudzinka się wydaje na tym nocniku.. czy ten nocnik jest jakichś rozmiarów XL czy Amelka taka chudzinka? A na tych zdjęciach dzieci na łóżku Julka wygląda jakby focha miałato niektore zdjecia z dnia wczorajszego kuzyni przyszli z zyczeniami i z nocnikiem Amelka nie chce na nim siedziec
Amelka jest taka chudzinka a nocnik no jest troche duzy.Julka miala foche nie chciala zdjeciaJakaAmelka chudzinka się wydaje na tym nocniku.. czy ten nocnik jest jakichś rozmiarów XL czy Amelka taka chudzinka? A na tych zdjęciach dzieci na łóżku Julka wygląda jakby focha miałaOgółem fajne zdjątka
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość