Awatar użytkownika
Ania_R
Trzy tysiące lat minęło...

14 sty 2009, 09:40

do tego chrzciny
dziękuję za podpowiedź :ico_sorki: Zupełnie mi to wyleciało z głowy, a chcieliśmy chrzcić malutką właśnie w PL, a jak planujemy być cały lipiec w PL (o ile tak podpiszą mojemu K urlop) to warto by od razu ta sprawę załatwić :ico_sorki: Tylko rodzinki mi brakuje na chrzestnych :ico_olaboga:
Dla Madzi są to moja siostra i brat Krzysia, a dla Maji nie mam pojęcia kto będzie bo nie mamy za dużej rodziny... :ico_noniewiem: Moja siostra np. nie miała kogo też wziąść na chrzestnych dla swojej córki więc jesteśmy oboje z mężem jej chrzestnymi :-D

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

14 sty 2009, 09:42

Tylko rodzinki mi brakuje na chrzestnych :ico_olaboga:
noo, to widzę, ze mamy podobny problem.. o tyle mi łżej, że na matkę chrzestną to mogę losowanie robić :ico_oczko: bo kobiet w rodzinie dużo, Krzysiek ma dwie siostry choćby... tylko chłopów brak... my chyba naszego przyjaciela poprosimy :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Ania_R

14 sty 2009, 10:04

tylko chłopów brak...
:ico_haha_01: no właśnie :ico_placzek: Ja zastanawiam się nad moją siostrą cioteczną (choć widziałam sie ostatnio z nią z 3 lata temu i nawet nie mieszka w Warszawie żebyśmy mogły się spotkać jak jesteśmy w PL :( Od Krzysia strony nie mamy kompletnie nikogo - ma tylko 1 brata i on jest chrzestnym Madzi - ciotecznych nawet nie ma braci ani sióstr :(
Co do ojca chrzestnego to tez właśnie jest nie lada problem... a swoją drogą to musi być ojciec? Nie mogą być dwie matki chrzestne np.??? :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

14 sty 2009, 10:08

Nie mogą być dwie matki chrzestne np.??? :ico_noniewiem:
a wiesz, że też sie nad tym głowimy.. tylko nie mamy żadnego znajomego księdza, żeby podpytać...

Awatar użytkownika
estreya
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

14 sty 2009, 15:44

ale ze mnie pierdola,..... wydaje mi sie ze dzis miala przyjsc visitorka ale nie pamietam jak sie dokladnie umowiam wiec siedze i czekam a powinnam isc do sklepu.

serio mowicie ze paszport moze trwac 3 miesiace? to przeciez kawal czasu.... i przez to nie mozna kupic biletow bo przeciez niewiadamo dokladnie kiedy bedzie....
my jak na razie nie mamy kasy zeby zaczac to zalatwiac wiec wpadam w bledne kolo.... im dluzej tu jestem tym wieksze mamy problemy ale nie moge wyjechac bo nawet na paszport dla Natalki nie mamy.... ale nie ma sie co martwic... Kamil ma co raz wiecej zlecen... juz prawie codziennie jakies tlumaczenie wpada wiec moze wyjdziemy na prosta.

Ania R jak twardnieje Ci brzuszek to znaczy ze musisz sie bardziej oszczedzac.... wylegiwac sie! w ciagu dnia polezec troche i absolutnie nic nie dzwigac!! Dbaj o siebie!!

Pojawialo sie cos o kawce? dobrze pamietam?

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

15 sty 2009, 20:10

Pojawialo sie cos o kawce? dobrze pamietam?
noo, dobrze, dobrze pamiętasz ::-) Edytka rzuciła hasłem i mam nadzieję, że opracuje jakiś plan, cobyśmy się logistycznie zgrały :-D ja jestem jak najbardziej za :-D
im dluzej tu jestem tym wieksze mamy problemy ale nie moge wyjechac bo nawet na paszport dla Natalki nie mamy
a chcesz wrócić do Polski, czy tylko w odwiedzinki tam brynkąć??

Awatar użytkownika
estreya
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

15 sty 2009, 22:56

hej, hej,

no nie wiem jak z tym powrotem do Polski. mozliwe ze na stale mozliwe ze na troszke.... to robi jakas roznice?

poccoyo

16 sty 2009, 22:07

to robi jakas roznice?
w sprawie paszportu nie robi to róznicy wogóle,
ale pewnie Ania zapytała z ciekawości...

noooo a co do Kawki... to dajcie znać jak kto stio z czasem i dojazdem...
bo my chętnie na wycieczke sie wybierzemy w strone Ediego..a albo Stirling...
no ale czekam na wasze info, wtedy bedziemy kombinowac z dniem wolnym dla husbenda coby mne przywiozł z cala ferajna
to by sie Roksi z Madzią pobawiła... :ico_oczko:
a my kawke i soczki bedziemy popijac w miejscu dla karmacych matek...coby widok cycka ludzi nie odrzucił :ico_haha_01:

czekam na propozycje i na post cody, bo nie znamy Ediego...ani Stirling...
Ostatnio zmieniony 13 wrz 2009, 22:28 przez poccoyo, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Ania_R

17 sty 2009, 10:31

by sie Roksi z Madzią pobawiła...
:ico_brawa_01: super pomysł bo przecież są praktycznie w tym samym wieku :-)

Ja jestem niestety uziemiona w Edim bo nie mamy samochodu :ico_placzek:
Mamy maleńkie mieszkanko, ale jak się uda scisnąć :-D to ja zapraszam do mnie :ico_sorki:

Co do czasu, to mi szczerze mówiąc najbardziej by pasowało po 2 lutego dopiero... Od 23 stycznia mój mężuś idzie na przymusowy urlop, a po drodze ma jeszcze 2 offy i chcemy polatac i pozałatwiac troszkę zaległych spraw. Musimy rozejrzeć się tez za jakimś prezentem dla Madzi bo 2 lutego ma urodzinki, chcemy rozejrzeć się też za ostatnimi rzeczami dla maleństwa jakich nam brakuje i jeszcze parę spraw w urzędach pozałatwiać...

poccoyo

17 sty 2009, 15:25

Co do czasu, to mi szczerze mówiąc najbardziej by pasowało po 2 lutego dopiero...
no ja mam gości do 5 lutego ...więc mi też pasuje dalszy termin...
a Agatka wy macie auto?
bo z tego co pamietam nasz Wodzu ma autko...
no to czekamy na wasze grafiki, cobyśmy się zgrały...
mnie to mąż popędza...
"pytałaś już koleżanek" no i Agatkę chce strasznie odwiedzić... :ico_oczko:
Ostatnio zmieniony 13 wrz 2009, 22:28 przez poccoyo, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Pozostałe”