Witam, po dłuższej nieobecności, tęskniłam za Wami jak diabli
AniaZaba, ile razy sie Zuzia budzi w nocy ?
teraz przeważnie przesypia do 4-5, "poskramczy" trochę, ale jak dostanie cumelka to jest spokój i śpi tak do 7. Ale nie zawsze oczywiście jest tak kolorowo
[ Dodano: 2009-01-18, 12:26 ]
oczywiście staram się coś niecoś doczytać ale mam chyba ze 100 stron zaległości
[ Dodano: 2009-01-18, 12:29 ]
mój mąż kochany wziął Zuzię na obiad do babci czyli teściowej, a że ja nie bardzo chciałam jechać, więc kazał mi odpocząć i zrobić coś dla siebie.. więc siedzę i myślę od czego zacząć (oprócz posiedzenia przy kompie) paznokcie?? włosy?? twarz?? nad wszystkim trzeba popracować bo bardzo się "zapuściłam".
[ Dodano: 2009-01-18, 12:42 ]
Tyle o mnie, a teraz jeszcze o Zuzi.. bardzo powoli rosną jej ząbki, ale myślę że lada dzień wykluje się ta nieszczęsna górna jedynka, która już daje jej popalić z miesiąc czasu, przed dwoma tygodniami dziąsło było aż sine, nie dała sobie zajrzeć do buźki, a ząbek do dziś się nie wybił
nie ma apetytu, co dwa dni stan podgorączkowy, no i czasem okkkrrrrrooooppppnnniiieee marudzi, mój mały bidulek.
Wczoraj byłyśmy na roczku, u kolegi ze spacerów, było kilkoro dzieci i wszyscy rodzice zachwycali się Zuzią że taka wesoła, uśmiechnięta i jak dużo potrafi (że super chodzi - chodziła ze mną za rączkę, że pokazuje gdzie ma brzuszek i główkę ile ma kłopotów i takie tam..) dla mnie to normalka, bo Zuzia małpuje wszystko co robimy, np. myć zębów nie chce ale jak wezmę ją do łazienki i myję zęby to od razu chce swoją szczoteczkę siedzi na ziemi z oczami wlepionymi we mnie i robi dokładnie to co ja.
Rozpisałam się okropnie, no ale musiałam nadrobić
[ Dodano: 2009-01-18, 12:44 ]
dzisiejszy raport, ZUZA NADAL NIE RACZKUJE!
ale za to ma dużo ząbków
[ Dodano: 2009-01-18, 13:14 ]
no to jeszcze dwa aktualne zdjęcia mojej gwiazdy