Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 sty 2009, 21:07

najlepsze jest to że ja jej nie daje pić, podaje jej butelkę a Maja sama pije
co to znaczy?? co masz na mysli, bo nie zrozumialam...??

foty na życzenie:

bluzeczka (40 zł)

Obrazek

bardzo mi sie podoba jej fason, material, wzor i guziczki z tylu na szyi

Obrazek

sweterek-"nietoperz" (75 zł) jestem zakochana w tym fasonie

Obrazek

drugi sweterek-golf (35 zł przeceniony z 65 zł)

Obrazek

i spodenki dla ZuS (19 zł)

Obrazek

i czekam na fotki Majki w spacerowce... :ico_sorki: :ico_sorki:

aaaa, chcialam Ci powiedziec, ze moja Zuzia tez czasem puszcza takie ptardki, jak ja to nazywam "z draską", albo "z fugą", hhehheee... Tzn. tak mysle, ze to piardki, bo juz ze 3 razy zauwazylam (ale w przeciagu kilku tygodni), ze jak zmieniam pieluszke, to nie ma kupy, tylko wlasnie takie jedno pasemko... ale to chyba nie rozwolnienie, bo potem jak robi kupke, to jest normalnej konsystencji... :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2009-01-18, 20:10 ]
aaa, pan mi kazal napisac, ze to On wybral mi te pierwsza bluzeczke... :-D :-D :-D

a ja wlasnie ogladam Czesia :)

[ Dodano: 2009-01-18, 20:27 ]
"sromskie czepki" i "ślepa moszna" - ahhahahaaaaa.... kocham Czesia i ekpię ;)

kamilka21
Biegaczostruś na forum
Biegaczostruś na forum

18 sty 2009, 22:10

Gie fajne zakupy najbardziej podoba mi sie ta bluzeczka i sweterek nietoperz tez na niego poluje :) spodenki Zus fajne szkoda ze nie jestes gdzies blizej bo moja kuzynka ma do sprzedania z 1 lub 2 worki sukineczek spodniczek spodni i wogole ciuszko wdla dziewczynki swietne sa bo wiem w czym dziewczynki chodzily nie sa zniszczone i jest ich duzo a sa mniejsze i wieksze bo olka skonczy 2 latka juz :) i to wszytsko chce sprzedac za 50-60zl:) my dostalismy od nich caly wor wczoraj body, bluzeczek rozno kolorowych, spiochow, pajacow , dresiakow oczywiscie to wszytsko bardziej do domu body niektore na wyjscie i nic nie zniszczone za caly wor zaplacilam jej 20zl :)

margarita ja nie raz jak hubciowi daje to tez sam trzyma sobie butle z soczkiem bo on pije nieraz z kubka niekapka wiec ma do trzymania a nieraz z normalnej butli malje do soczku a w nocy pije juz od 2 miesiecy z tego kubka niekapka mleko zageszczone przy tym dziecko musi samo pociagnac wiec nic mu na poczatku ie lecialo i nie zabardzo umial ale wkladalam mu do buzki az wkoncu pociagnal i zalapal o co chodzi :)zrobie wam fotki :)

[ Dodano: 2009-01-18, 21:14 ]
stawiam :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: czekoladowy mam w domu tesciowa zrobila hubcio konczy dzisiaj 5,5 miesiaca :) a to dla Zus, i paulinki

:ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:
za 5 m i tydzien :)

[ Dodano: 2009-01-18, 21:15 ]
a to dla Emi na jutro:) :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:

[ Dodano: 2009-01-18, 21:23 ]
Zaraz wam wkleje filmiki co hubcio wyprawia :)

[ Dodano: 2009-01-18, 21:34 ]
http://pl.tinypic.com/player.php?v=2j4bjtd&s=5

zobaczcie co hubert wyrabia on zlapie sie twojej reki i wstanie a reszte zobaczcie :) dobrze ze nie skumal jeszcze ze w lozeczku tak moze :)

[ Dodano: 2009-01-18, 21:35 ]
a nie ten 1 filmik to jest jak on robi pieska i bawi sie z tata :)

[ Dodano: 2009-01-18, 21:36 ]
a 2 filmik bedzie jak on stoi:)i co robi :) :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking:

[ Dodano: 2009-01-18, 21:40 ]
http://pl.tinypic.com/player.php?v=14tah1&s=5

maz go asekuruje ale trzyma sie tylko 2 palcow meza :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: i najgorsze ze on tak robi od 2 dni zlapie sie ciebie podciagnie a potem tak stoi i gada cos do siebie:( normalnie sie boje :( :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking:

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 sty 2009, 23:20

KAMILKO - ale ja mam bardzo dużo ubranek dla Zuzi, bo dostaje non stop od mojej siostry po jej Gabrysi, no i teraz ta kolezanka mi przynosi wielkie reklamówy, więc ja nie potrzebuję już ciuszków, a kupiłam dzisiaj malej tylko dlatego, że nie mogłam się oprzeć... chociaż ma dużo spodni... i calej reszty... ale dzięki za troskę...

Jeśli chodzi o filmik z pieskiem, to u mnie nie chodzi, tzn. pokazuje się obraz, ale się nie rusza, leci w tle tylko jakas muzyczka...

a filmik jak Hubert stoi jest po prostu nieziemski... :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: cos niesamowitego, brak mi po prostu słów... :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:

chyba jednak Majka pierwsza nie pojdzie... :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:

:ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: dla Huberta

[ Dodano: 2009-01-18, 22:24 ]
poprawka, juz mi zaczal chodzic ten pierwszy filmik...

no i znowu :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking:

wielkie WOW dla Hubcia :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

a teraz zmykam juz spac chyba... :ico_spanko: :ico_spanko: :ico_spanko:

jutro o 9:00 mam dzwonic w jedno miejsce w sprawie pracy... moze uda mi sie przeniesc nieco blizej miejsca zmieszkania, to bym nie musiala Su zostawiac az na 10 godz. dziennie... :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: trzymajcie kciuki... :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

[ Dodano: 2009-01-18, 22:25 ]
zlapie sie ciebie podciagnie a potem tak stoi i gada cos do siebie:( normalnie sie boje
a wiec pilnuj go jak bedzie w lozeczku, albo obniz mu spanko, zeby Ci nie wypadl jak bedzie odstawial te swoje akrobacje... :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie:

kamilka21
Biegaczostruś na forum
Biegaczostruś na forum

18 sty 2009, 23:44

Gie dzieki juz obnizylismy mu na przedostatni bo normalnie wiesz ze dzieciaki lubia kombinowac a niech mu co do tej malej glowki przyjdzie i bede miala potem bym sobie plula w gebe :( :ico_olaboga:

[ Dodano: 2009-01-18, 22:44 ]
gie no to super moze sie uda fajnie by bylo lepiej dla Zus:)

[ Dodano: 2009-01-18, 22:46 ]
ale i tak nie wiem jak ty bedziesz to znosic dobrze ze ja nie pracowalam przed ciaza bo nie wiem co bym teraz zrobila nie wyobrazam sobie tego jak bym miala hubcia zostawic :( narazie do roku nie mysle o pracy bo moze uda nam sie yjechac to wtedy pomysle:) a z kim Zuza bedzie jak ty w pracy :(

Awatar użytkownika
Jagna30
Trzy tysiące lat minęło...

19 sty 2009, 08:42

Witam ....

Ja odprawiam codzienny rytuał....

dzisiaj do gina...na 10-tą.Troche mam stracha powiem szczeże.
Mój K, z Emi do szczepienia na tę sama godzine,więc razem idziemy do ośrodka...mam nadzieję,że sobie poradzi... :ico_noniewiem:

kamilka21, normalnie szok :ico_szoking: przecież on lada moment bedzie zasuwał... :-D Moja Emi do niego to ''KŁODA''.

Gie, trzymam kciuki.... :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

19 sty 2009, 09:12

Witam z rańca

Kamilko
, Hubert jest niesamowity :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking:, 5,5 miesiąca a on już tak stoi :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking:, bardzo silne nóżki ma. Mojej Paulince też daleko do niego. Do siadu już usiądzie ale nóżki jeszcze zginają się.

Gie, super zakupy. :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
dzisiaj do gina...na 10-tą.Troche mam stracha powiem szczeże.
Jagna, wszystko będzie dobrze, trzymam kciuki.

Awatar użytkownika
szkrab
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

19 sty 2009, 09:22

Witam ja tylko na chwilke doczytam potem co tam wczoraj naskrobalyscie.

Ja wcoraj pracowity dzien mialam musielismy posprzatac nasze 600litrowe akwariium do tego morskiej wody wiec bylo co robic.Dzis nie czuje kregoslupa.A moj ma jeszcze jakas grype wiec jedno dziecko wiecej w domu :ico_olaboga:

:ico_tort: :ico_tort: dla jubilatow :-)
Zagladne potem pa

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

19 sty 2009, 10:40

witam i ja. P. pojechał juz do pracy i zostałysmy znowu same :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

[ Dodano: 2009-01-19, 09:42 ]
margarita83 napisał/a:
najlepsze jest to że ja jej nie daje pić, podaje jej butelkę a Maja sama pije

co to znaczy?? co masz na mysli, bo nie zrozumialam...??
no podaję jej butelkę a mała wie juz co to jest i sama sobie pije

[ Dodano: 2009-01-19, 09:43 ]
chyba jednak Majka pierwsza nie pojdzie... :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:
czas pokaże :-)

[ Dodano: 2009-01-19, 09:47 ]
Gie, gratuluję udanych zakupów :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

kamilka21, faktycznie Hubcio silny bardzo :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2009-01-19, 09:56 ]
Maja pije sama
Obrazek

Obrazek

no a teraz spacerówka :-D :-D :-D
Maja jest jeszcze maleńka do tej spacerówki ale w gondolę mi sie nie mieści już
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

19 sty 2009, 11:02

Mam pytanko- robicie coś w imieniu swoich maluszków na Dzień Babci i Dziadka?
Ja myślałam żeby wyciąć ze sztywnej kolorowej kartki serduszko i odbić na nim rączki Paulinki i Patryka. Dodatkowo kupić kwiatek. Macie jakieś inne pomysły?

[ Dodano: 2009-01-19, 10:03 ]
Margarita, fotki super.

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

19 sty 2009, 11:14

Iwona H, pomysł rewelacyjny, nie pomyślałam o takim prezenciku.
Maja do środy rana ma zastrzyki więc chyba nigdzie nie pójdziemy.

iwonka moge wykorzystac twoj pomysł??????????/
Margarita, fotki super.
:ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

[ Dodano: 2009-01-19, 10:21 ]
a w ogóle to zapomniałam wam powiedziec, że moja Maja ostatnio budzi sieprzed 7 rano, to już kilka dni z rzędu :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”