Czesc :D na poczatek musze Wam powiedziec ze mam tak rewelacyjnie pyszne ciastka, ze jedzenie ich jest lepsze chyba niz sex :P takie biszkoptowe, wielkie, w bialej czekoladzie z marmolada mniam mniam :) i mam tylko 20dkg ;((((
A co poza tym ? :)
Miszka wspolczuje z tymi zabkami, jak mnie to czeka to nie wiem jak damy rade
Zircapodziwiam, bo ja sie poddalam i wieczorem dokarmiam juz chyba od 2 miesiaca, teraz pije duzo w ciagu dnia i jest dobrze :) a co do karmienia nocnego moja tez tak miala ze od 20 do 5 rano dawala rade ale teraz jej sie pozmienialo. Nie narzekam bo spala mi od 20 do 3, zjadla, obudzila sie o 6 zjadla i o 10 :) odkladalam do lozeczka i zasypiala pieknie sama
no ale wyjada mi prawie wszystko z cyckow :O moze nadrabia bo malo wazyla ostatnio? No nie przeszkadza mi to w kazdym razie :) teraz od 12.40 do 14.40 razem spalysmy bo mnie wzmoglo po ostatnich projektowych nocach i sypianiu po 3 h i poszlysmy na spacerek bo +7 stopni i piekne sloneczko! Czuje sie wiosne w powietrzu :PPP ktora pewnie przyjdzie za 2 miesiace :) uwielbiam wiosne!
No i co do zakupow kupilam sweterek i szafirowa bluzke z koronka! Sa przepiekne a zaplacilam 25zl za kazda
hi hi
No i o dokladke sie nie zdenerwowal bardzo .. ale zupelnie nie rozumiem! Ja naprawde jezdze rewelacyjnie jak na babe :D z reszta studiuje transport na mechanicznym dodatkowo wiec znam auto od podszewki a tu taka wtopa!
Powiedzial tylko "musisz nauczyc sie jezdzic. Zaczynasz zapominac sie podczas jazdy. Jestes roztrzepana. Zaczynsz jezdzic jak typowa baba" (ale w to ostatnie mu nie wierze! :P) Ale fakt faktem, ze przez ciaze jezdzilam jak nonono :D bo sie balam o brzuch a jezdzac w 9 miesiacu to juz duuuza odpowiedzialnosc...
Ide pic herbatke "first kiss" ktora jest rownie dobra jak moje ciastka i zabieram sie do nauki poki mala spi :)
A we czwartek moze nareszcie pojde do fryzjera :) bo nie bylo mnie tam juz 3 miesiace
[ Dodano: 2009-01-19, 16:19 ]
A i patrzcie co znalazlam :D
Moja żona po ciąży ma okropne piersi. Są takie nieestetyczne, zwisające jak naleśniki. Jestem estetą i lubię ładne kształty. Co prawda nareszcie schudła i już nie jest taka gruba ale te piersi mnie po prostu odpychają. Chciałbym jej zaproponować operację powiększenia piersi, lecz nie wiem jakby jej powiedzieć, żeby jej nie urazić. Ogólnie to udaję zachwyt jej widokiem ale tak naprawdę nie mogę patrzeć na te widoki. Proszę o jakąś radę.
Dobrze, ze moj mezulo jest szczery :P no nie da sie zmusic mezczyzny do lubienia czegos
ale moglby z nia o tym porozmawiac! ja mysle, ze moje to beda takie placki zwisajace
i wtedy walne sobie male C :P jedrne i piekne :P
Ale tak powaznie to jak sa zupelnie oproznione to nie zwisaja..smaruje codziennie kremami i podobno jak sie cwiczy klatke piersiowa to nie opadaja.. no zobaczymy!