[ Dodano: 2009-01-19, 22:27 ]
Ja ciągle jeszcze jestem i jeszcze przez chwilę będę, tylko kursuję między pokojamiAha czyli zostałam sama..
Ja ciągle jeszcze jestem i jeszcze przez chwilę będę, tylko kursuję między pokojamiAha czyli zostałam sama..
Też mam takie zdanie, dlatego zaczęłam Ulę uczyć spania w łóżeczku.. na razie ładnie śpi, ciekawe jak cała nocka minie...jak Go teraz nie nauczę spać samemu to będziemy się męczyć później...
Nie wiedziałam No ale ja i tak miałam maść od 3 miesiąca więc zapewne tam nie było tego olejku.Dziewczynki z tym olejkiem kamforowym uważajcie jako pani od biologii mówię Wam, że dla dzieci do lat 3 jest trucizną!!!! No poważnie!
Oj próbowaliśmy. Nawet ostatnio jak każdy troszkę wypił bo pite było za narodziny Markusa (tego ich małego). Myślałam, że coś się zmieni bo z Patrycją też gadałam tak bardziej szczerze, ale widać nic to nie zmieniłoHehehehe, a próbowaliście z NImi porozmawiać?
Pewnie nie możesz się doczekać.. a na ile w końcu lecisz? I tylko z Majką?a ja za 3 tygodnie bede juz w drodze na lotnisko
I się zdziwiłam bo właśnie nic nie doszło Oj dziewczynki gdzie Wy jesteście?pewnie wiele postów już w tym czasie doszło
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość