Dzień dobryyyyy
Biały Wrocław wita, no to mamy na wielkanoc bożonarodzeniową pogodę
Mery trzymam kciuki za łagodny przebieg szczepionka
Wiecie ja to chyba durna matka jestem, moje dziecko od dłuższego czasu podbiega do WC (mamy oddzielnie z łazienką) teraz dopiero się dziabnełam po co, ona wie już co to sisi i kupcia, po zaraz po tym w pieluszce jest pełno. A jak się tak spina to zakrywa rączkami buzie
wstydziocha mała.
No przyznaję rację Nelluś, choć mam czasem nie wiem jak wielkie nerwy na moją łobuziarę to nawet nie zdawałam sobie sprawy, że można tak mocno kochać takiego małego człowieczka. 85 cm chodzącego szczęścia, a ten rok temu na USG taka fasoleczka była. To jest niesamowite. Pamiętam pierwsze USG - jak mój lekarz pokazuje mi na monitorek i mówi "Widzi Pani to jest mały człowieczek, a tu jest serduszko" Ryczałm jak bóbr na tym fotelu.
Ma nie być TT ojej kiedy, gdzie to można podczytać Anetko?
[ Dodano: 2008-03-20, 10:20 ]Drodzy Użytkownicy! Z uwagi na zmiany platformy serwerowej obsługującej portal tik-tak.pl, informujemy, że prace techniczne zaplanowane zostały na okres świąteczny tj. od 21 do 24 marca br. Aby nie zaginęły jakiekolwiek posty, tematy i odpowiedzi - forum dyskusyjne zostanie na ten czas wyłączone. W okresie tym może pojawić się także brak dostępności portalu. Za utrudnienia, Przepraszamy. Korzystając z okazji Życzymy jednocześnie smacznych jajek i mokrego Śmingusa - Dyngusa przy Wielkanocnym stole! ślepa byłam