widzę , że Jagódka mnie ubiegła - powiem wam szczerze - FAJNA BABECZKA Z NIEJ!!!! i ładniejsza niż na zdjęciach

rany jak ja bym chciała, zebyuscie wszystkie w wa-wie mieszkały ... ach..w przyszłym tygodniu - atakuje Doris

aaa co cchciałam -
Karola - wez ty idz po jakies antydepresanty co? albo na wizyte do psychologa czy psychiatry - ja byłam mi pomogło - ty juz sama sie krecisz w miejscu - nie wiesz co chcesz tak naprawde - niby wiesz -a le jest tyle osób które mówia co wazniejjsze i sie gubisz ... tak mi sie wydaje .. wiesz co do rodzicówe - ja miałam podobnie - tyle zarabiam i tyle pieniedzy puszczam ..a takie kredyty mam - i jednak odciecie sie od nich dało skutek - w moim przypadku wyprowadzka do innego miasta i obecnie na jakiekolwiemk komentarze - jest jedna odpowiedz - to moje pieniadze moje kredyty i koniec rozmowy - jestem dorosła - dziekuje ze sie troszczycie ale musze sie uczyc na własnych bledach....
i wiesz co dziołcho!!! spojrz na swoje zycie milszym okiem - popatrz - ja ..twój ?J ci pomagał od poczatku , masz mame i tate - zeby chodz na chwile złapac oddech mozesz wyjechac bez małej z J - Hania zostaje z babcia u siebie - .. masz naprwde dobrze - a z drugiej strony - wiesz mi sie wydaje ze twoi rodzice sie wtracaja w wasze zycie - bo zyjecie razem - jestes troche zalezna od rodziców - dom, pilnuja Hani - wiec cos za cos .. słuchaj jezeli cie uraziłam to przepraszam - ale tak z doboci serca mi to wszystko wyszło - rozumiem cie - bo ja tez czasami - mam metlik w głowie i ciezko ... i człowiek sam juz nie wiem co robic ...ach..
LAdy- no zatłukła bym ..chłopa - ...ale pewnie jak Daria radzi - ja tez bym wzieła na ciche dni i bym dogryzała co jaki czas - ze ..nie no mój kochany mąż jest fantastyczny, zadna nie ma lepiej ode mnie - od czasu do czasu wezmie sobie wolne na picie ... nie zeby odpoczac z rodzina z córka ..tylko tak na wodeczke traci czas - ale co tam ja wiem ...

Kamizela- poszła do pracy i zgineła na tt ..ooo ....... trzymaj sie dzielnie choróbskom !!
Sikorka- ty słuchaj jak cos moge pomoc - to daj znac ze szpitalem czy któryms lekarzem tam u was - jezdze do spzitala u ciebie i znam ich troche z innej strony jak cos to wal w dym !!! albo jak trzeba cos w wa-wie !!
Daria- u nas podobnie - pokazuje ze siku zrobił...a kupe zadko - na nocnik nioe ..kiedys robił teraz jakas blokada .. a kupe idzie zrobic do garderoby

dobra ide czytac ...