KUlka, przyjechałam na tydzień do gdańska by wyjezdzic reszte godzin, egzamin zdaję tutaj w gdańsku bo w warszawie to
co do przedszkola... nie ma nic o samodzielnosci, ale jest taka ankieta ktora trzeba wypelnic przy zapisie i tam są pytania o stopien samodzielnosci - dokladnie opisane wszystko typu czy dziecko samo je, czy trzeba je karmic czy pamieta o potrzebach fizjologicznych czy trzeba przypominac itp. nawet diete dla alergijow prowadzą - wiec dla mnie bomba
ja zaraz bede kosztowac torcik Darii
ale mam doła - mojemu teściowi odbiło... z wynajmu tego mieszkania nie będziemy mieli nic, a kupe kasy władowaliśmy w to mieszkanie by doprowadzić je do stanui uzywlnosci, tam jest full wyposazenie itp. no i moj A. stwierdzil ze skoro tak jest to najprawdopodbniej zabierzmy wszystko co nasze z tamtąd... czyli meble, wyposazenie kuchni, pralka ldówka, mikrowela, odkurzacz... troche mi tak glupio ogołocić to mieszkanie, ale w końcu to nasze, nie?
w ogóle teść się obraził na A. bo on mu adresu nie podał tego w warszawie i że niby chcemy się ukryć przed nim bo nie płaciliśmy podatkow za wynajem - a to akurat nie prawda, placilismy i sie nie ukrywamy, po prostu powiedzial mu ze poda mu ten adres jak teraz w weekedn przyjedzie...
a w tym wszystkim najbardziej zal mi mojego A.
[ Dodano: 2009-01-21, 19:36 ]
Kulka tez jest moderatoprem wiec ona tez moze chyba nas dodac nie??
[ Dodano: 2009-01-21, 19:48 ]
no i apropo tego braku kasy z wynajmu... nie bede miala na szkole, bo za wyplate A. jakos wyzyjemy w warszawie... ale juz na moją edukacje nie bedzie, dopoki nie spaciumy samochdu czyli do kwietnia/maja wiec jestem zmuszona wziac rok urlopu dziekanskiego...
[ Dodano: 2009-01-21, 19:55 ]
Daria, ciasto rewelcja! poprosze wiecej takich przepisow
tylko ja je zrobilam na duzej tortownicy i wyszlo płaskie, ale i tak pyszne