Czesc
a mój mały nie protestuje przy ich ubieraniu
u mnie z zakladaniem body to totalna porazka, maly wyje i sie prezy jak szalony. zalozylam do tej pory dwa i zrezygnowalam, reszte wrzucilam w karton, moze komus wydam jak bedzie potrzebowal, bo sa nowiutke i ladne na najmniejszy rozmiar.
Dzis zupelnie sama wykapalam Antosia i pierwszy raz nawet niezle mi to wyszlo. Juz sie nie darl tak jak wczesniej. Jak mam go kapac to az mi sie slabo robi

jak jest w wodzie to wszystko ok ale jak go tylko wyciagne to taka histeria, ze cala okolica slyszy jego wrzask i moje niecenzuralne slownictwo

Antka kapie okolo 14stej wlasnie ze wzgledu na te krzyki i temperature w domu (wtedy najcieplej).
Mam juz przewijak na lozko - zbawienie dla mojego kregoslupa
ananke, Synek sliczniutki
kurcze, fajnie miec babcie przy sobie

Antosiowa japonska babcia przyszla, popatrzyla, ocenila ze ladniutki, popstrykala fotki zeby sie kolezankom pochwalic a jak wnunio zamarudzil z lekka to w tempie blyskawicznym sie zmyla

taka wredna jedza z tej mojej tesciowej. No ale wlasnymi dziecmi jak byly male tez sie nie zajmowala, wiec co tu liczyc na nia przy wnuczku
Ja znowu zaczelam buszowac w sieci po aukcjach i wyprzedazach

Antosiowi unormowaly sie godziny spania

(oby nie zapeszyc) wiec mam troche czasu dla siebie.
Co do wizyty u pediatry to my idziemy dopiero 6 lutego, tutaj pierwsza wizyta jest dopiero po miesiacu od urodzenia.
Moj maluch od dwoch dni zaczal robic zeza

ale tak tylko chwilowo, z reguly jak juz zasypia, no ale wyglada komicznie

zreszta caly jest smieszny, jak czasem zrobi glupiutka mine to jestem w stanie sie poplakac ze smiechu

okropna jestem, nie? tak sie z wlasnego dziecka nabijac. No ale slodziutki jest
Uzywacie jakis kosmetykow dla dzieci, jakies kremy lub oliwki? Ja tylko czasem sudokremu, bo zauwazylam, ze czymkolwiek bym mojego nie posmarowala to zaraz krostki mu wyskakuja.