Zuza_00
Beze mnie to forum nie istnieje!

22 sty 2009, 10:55

Witam!Dzis sie nawet wyspałam :-) .Pogoda u mnie barowa,pochurmine,smutno buuuu.Teraz ide cos zjesc.Zajrze pozniej.Miłego dnia.

Awatar użytkownika
Kajunia25
4000 - letni staruszek

22 sty 2009, 11:31

Witam się serdecznie :ico_haha_01:
I dziękuję za milusie komentarze :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:

U nas dzisiaj mglisto, ale w miarę bezwietrznie, to mam zamiar wybrać się z małą na spacerek :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Wczoraj mieliśmy księdza - byl nawet sympatyczny :ico_haha_02:

A co u Was??

margolcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 sty 2009, 12:29

Zuza_00, Kajunia25, witajcie
a ja dzis bylam rano na badaniach tzn oddawalam krew do badan i stalam w kolejce prawie godzinke nagle poczulam jak cieplo uderza mi do glowy i zaczyna mi sie robic slabo wchodze tam do laboratorium i mowie ze jestem w ciazy i jest mi slabo czy moga przyjac mnie bez kolejki akurat pobierali krew takiej dziewczynce kazaly mi poczekac i nie wychodzic z tamtad zanim pobraly krew tej dziewczynce to ja juz nic nie widzilam cala sie tzreslam a przed oczami mialam ciemnos postanowilam ze ukucne przy scianie bo balam sie ze sie przewroce i chyab dobrze zrobilam bo pielegniarki powiedzialyz ebylam blada jak sciana odrazu mnie posadzily i otworzyly okno posiedzilam tak z 10 min i wziely sie za pobieranie krwi ahas i powiedzilay ze nastepnym razem nie musze stac w kolejce bo kobiety w ciazy i dzieci wchodza bez ( a ja o tym nie wiedzilam )
a jak wyszlam to odrazu kupilam 2 bulki slodkie i je zjadlam bo bylam starsznie glodna

Zuza_00

22 sty 2009, 12:58

malutkaniunia to moze zgłodu Ci sie tak stało.Ja naszczescie nie mam takich kolejek, u mnie pobieraja krew od 8 do 10 i jak sie przyjdzie to sie nie czeka długo :-) dzis odbieram wyniki a na 17.15 mam wizyte.Wogole dziewczyny ja dzis mam dzien ,lenia nic mi sie nie chce ,zaraz chyba pojde spac,robota nie zjac nie ucieknie.Kajunia Czesc :-)

margolcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 sty 2009, 13:06

Zuza_00, mozliwe ze z glodu ;/ w domu tez raz mi sie tak zdarzylo ze robilo mi sie ciemno przed oczami podczas prasowania i tez bylam bez sniadania ale wtedy to mialam wode po dreka i odrazu sie polozylam na chwilke i przeszlo
u nas pobieraja od 7 do 9.30 ja zaszlam tak o 8 to ja bylam chyba prawie 20 a jak mi sie slabo zrobilo to 11 i za mna bylo cos ok 15 osob
mi wyniki odbiezre sasiadka bo ona jest ksiegowa w szpitalu i mowila ze postara sie aby zrobily mi je na dzis choc do lakarza mam 30.01 na 16.00
.Wogole dziewczyny ja dzis mam dzien ,lenia nic mi sie nie chce ,zaraz chyba pojde spac,robota nie zjac nie ucieknie
ja tez mam dzien lenia ale nie moge isc spac bo mezus wraca wlasnie z pracy i na 16 mam ostatni egzamin w szkole

a wiecie ze teraz dla kobiet w ciazy zwolnienie chorobowe nie wynosi 182 dni tylko 270 takz espokojnie mozna byc cala ciaze na L4 :ico_haha_01:

Zuza_00

22 sty 2009, 13:16

malutkaniunia wiem wiem,czytalam na stronie Zus ,narescie cos madrego wprowadzili :-) i nie musza kobiety po tych 182 dniach pisac do zusu o zasilek ,to chore było.Ja dzis mam zupke ogorkowa ,wczoraj mama moja zrobila i dla nas tez starczy wiec o obiad nie musze sie martwic ,mezus wraca tak kolo 16 to troszke potrwa,to jak pojde sie zdrzemnac to szybciej zleci. :-)

Awatar użytkownika
aga216
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 sty 2009, 13:21

Dzień Dobry,Witam sie i ja!!!
Zuza_00, u mnie tez pogoda po psem,jest mgła pada deszcz i deszcz z śniegiem,ogólnie jest bardzo brzydko!!!
Kajunia25, witaj!!!
malutkaniunia88, ja ostatnio miałam podobną sytuacje jak ty,z tym że ja poszłam do lekarza z rana z małym,dziubłam tylko troche szarlotki ,i jak warcaliśmy z powrotem od lekarza,to myślałam że do domu nie dojde tak mi sie słabo robiło,musiałam co 5 kroków stawac i kucac,bo robiło mi sie gorąco i nic nie słyszałam dobrze że była ze mną wtsdy tesciowa.
A ja dzis znowu pospałam do 11,rano tylko wstałam o 7 i wyszykowałam moich chłopaków,a potem do łózka i zasnełam,powiem wam że strasznnie mi sie nudzi w domu samej,wszyscy w pracy ,ja nigdzie niestety nie moge chodzic zwariowac można..ale cóż,musze to przeczekac :ico_oczko:

Zuza_00

22 sty 2009, 13:27

aga Czesc :-) ja tez w domu siedze i jestem szczesliwa jak gdzies wyjde,ale ta pogoda to wole nie kusic losu.Ja dzis spalam do 10.Powiem Wam ze dzis to mam tak ze sama nie wiem co bym chciala,albo sie zacos za biore albo pod kocyk wskocze hahhaha i tak bywa. :-)

Awatar użytkownika
aga216
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 sty 2009, 13:34

ja wam powiem,że ostatnio to tak długo siedziałam w domku jak mały sie urodził,nigdy nie brałam żadnego l4,u nas niestety w firmir tak było,że każdy brał leki i do pracy,więc teraz jakoś nie moge sie przestawic,jeszcze gdybym mogła wyjsc ,ale wolę narazie nie ryzykowac....

Awatar użytkownika
Beata_Tychy
Wodzu
Wodzu

22 sty 2009, 13:41

malutkaniunia88, no t byś na robiła guptoku dobrze ze sie ruszyłaś z kolejki uffffff

ja dzić wskoczyłam w IV okienko patrzcie jaki fajowy groszek :) :ico_brawa_01:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”