T U T A Jnie no dziewczyny gdzie sie podziałyście![]()
![]()
przyznam się ze ja też mysle o następnym dziecku nawet mogę powiedzieć ze sie staramy o kolejne dziecko bo ostatnio współżyjemy bez zabezpieczeń.Jest to nasza wspólna decyzja jak bedzie to bedzie,ale bez presji.Ja czuję sie gotowa na następnego potomka najlepiej jak by to był chłopak i mam juz imię MaciejDziewczyny czy jeszcze ktoraś myśli o następnym dzidziusiu ?
przyznam się ze ja też mysle o następnym dziecku nawet mogę powiedzieć ze sie staramy o kolejne dziecko bo ostatnio współżyjemy bez zabezpieczeń.Jest to nasza wspólna decyzja jak bedzie to bedzie,ale bez presji.Ja czuję sie gotowa na następnego potomka najlepiej jak by to był chłopak i mam juz imię Maciej![]()
tylko nie wiem jak zareaguje mój pracodawca jak bede znowu w ciąży
ja na deserek daje same owoce głównie ze słoiczka (zn 2 słoiczki), bo Kuba nie przepada za takimi w rączkę.A więc: jabłka, gruszki, morele, banany, jagody, winogrona. A i gdzieś miałam przepis na naleśniki z sinlacu. Później poszukam i napiszękilolek, powiedz mi co mozna dac na daserek Lence jeszcze. Nie mam koncepcji, jedyny sukces to to ze je ten bebilon pepti, ale tylko z cynamonem.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość