Magda 75 ,ja bedę rozdawać zaproszenia teraz w Wielka Niedzielę i Poniedziałek Chce mieć to z głowy ,a i musze jeszcze wiedzieć ile tych gości będzie napewno ,bo po Świetach zanosze listę i menu facetowi u którego zamówiłam salę
Kobietki korzystając z okazji bo prawdopodobnie nie bedzie TT na dniach życzyć: WESOŁYCH ŚWIĄT WIELKANOCNYCH ,SMACZNEGO JAJECZKA I MOKREGO DYNGUSA
[shadow=yellow]Kolorowych jajeczek, wacianych owieczek, rozkicanych króliczków, pyszności w koszyczku! A przede wszystkim udanego uciekania w dniu "wielkiego lania".[/shadow]
Życzenia Radosnych Świąt Wielkanocnych wypełnionych nadzieją budzącej się do życia wiosny i wiarą w sens życia. Pogody w sercu i radości płynącej z faktu Zmartwychwstania Pańskiego oraz smacznego Święconego w gronie najbliższych osób szczerze życzy Ania z rodziną
Ostatnio zmieniony 24 mar 2008, 09:17 przez Ania1975, łącznie zmieniany 2 razy.
WITAJCIE W TEN ŚWIĄTECZNY PORANEK Jaj pomalowanych w najskrytsze marzenia.
Bab smacznych i słodkich jak miód.
Zajęcy hasających po ogródkach Waszej wyobrazni.
Mokrego od wrażeń śmingusa dyngusa
Wszystkim przyjaciołom życzy ...
witajcie prawie po Świętach
ja nie mogłam Wam złożyć życzeń, bo nie mogłam się dostać na TT, a potem to już całkiem forum nie działało
widzę, że temacik się rozwinął
a my dziś stawiamy świąteczną babkę , bo Tadzikowi (wciąż zasmarkanemu) wyszedł 4 ząbek (lewa górna jedynka)
smacznego
Hej kobietki
Gratulację dla Gabrysi i Tadzia za nowe ząbki Ania1975 ładna kobietka z Ciebie Magda75 ,ja już od wczoraj stosuję dietę i ćwiczę ,bo to co widzę przeraża mnie .Jeszcze nigdy się tak nie roztyłam jak teraz Musze choiaż przez ten miesiąc do Komunii Kasi schudnąć z 5 kilosków ,bo jak nie schudnę to rozmiar moich ciuchów będzie XXXL