iwona83, super, że Maja zdrowieje, to dobra wiadomość.
Renia wyszla ze szpitala i musi leżeć w łóżku, ma krwiaka, ale czuje się dobrze i z dzidzią też OK.A jak sie Renia czuje i jej fasoleczka????? Mam nadziej ze ok co???
Aha, Ty tam koło Litewskiej gdzieś, bo tam wiem, że są domy jednorodzinnea kiełczowska to już jest nasze osiedle... to akurat ta dobra część psiego pola-my psie pole mówimy na tą starą część, gdzie jest krzywoustego i stary "ryneczek"
kiełczowska to osiedle na którym kuby rodzice mieszkająkilometr-1.5 od mojego domu

To kawał faceta z Niegoważy 10.36kg

sabi_k77, niech Maja szybciutko zdrowieje, bidulka, to tak żal jak bobasek choruje.
hehehe, widzisz, pewnie głodzisz chłopaka i sam sobie musiał poradzićA to takie dwie dziurki jedna zaraz koło drugiej.. i doszliśmy z Rafałem do wniosku, żeto Norbi chyba próbował skonsumować naszego lapka

Ula też śpi, już godzinę będzie, ja gotuję zupkę, potem będę robić rogaliki na imprezę. Jutro przyjdą mi do pomocy moja siostrA i kuzynka, wiec nie bedzie źle

[ Dodano: 2009-01-23, 14:03 ]
A On nie jest rodzicem? Tylko Ty się masz małym zajmować? Ja bym poszła na Twoim miejscu, zwłaszcza, że masz już kupione bilety. Kurcze, to ja szczęściara jestem mając Jarka, On mnie wręcz wygania żebym gdzieś poszła się rozerwać i odpocząć od Uli....Jak mu nie przejdzie do wieczora to mój bedzie marudził ze dziecko w takim stanie a matka sobie do kina idzie.