Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 sty 2009, 11:31

Witam sie znow jako pierwsza :-D

oj nie wiem co jest mojemu malemu, juz druga taka ciezka noc z rzedu, marudzi, placze, grymasi, ciagle trzeba mu podawac smoczek, o 5 dostal butle bo juz mialam go serdecznie dosyc :ico_placzek: jestem wykonczona, ajutro meza urodziny wyprawiamy wiec jak znow dzis taka noc bedzie to ja nie wiem jak ja dlugo pociagne na tej imprezie :ico_placzek: :ico_placzek:
Moze to przez te zabki on tak zachowuje w nocy, do tej pory bylo wsio ok, spal ladnie nawet nie jeczal a teraz :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:
chyba mnie zle zrozumialas.Dzieci w przedszkolu byly do Kacpra nastawione jek najbardziej przyjaznie,to on sie czul wyalienowany,bo jezyk ktorym sie te dzieci poslugiwaly brzmial zupelnie obco,przez to czul sie zagrozony
:ico_sorki: :ico_sorki: mayslalam, ze dzieci mu dokuczaly
no kurcze zapomniałam :ico_tort: na 4 miesiące mojego misia!!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: zdrowka duzo zyczymy z Ericzkiem

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 sty 2009, 11:35

yoanna ja Cie kochana dokladnie rozumiem :ico_sorki: ja mam TO SAMO z tesciowa :ico_zly: normalnie zal mi nonono sciska jak mam do niei isc jak jestesmy w pl :ico_noniewiem:
Agusia ja myslalam ze mam za malo pokarmu w nocy ale jedna noc pokazala ze to nie to :ico_nienie: wiec jej wiecej sztucznego nie podaje :ico_nienie: bede herbatka ja do butli przyzwyczajac a nie sztucznym mlekiem jednak :-)
Zirca ja nie moge sobie pozwolic na to zeby Igol nie mowila po polsku :ico_nienie: mama by mnie zabila bo to nauczycielka :ico_olaboga: -najwyzej jej podesle Igola na lenia nauke pisowni polskiej :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

23 sty 2009, 11:40

hej diewczynki jak tam nocka u mnie wmiare :ico_sorki:
yoanna, twoja tesciowa to chyba jakas koszmarna baba co to za tekst bo ja cie lubie draznic zrob jak mowisz pojedz do niej i zacznij ja szczypac :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:
Stawiam torta i flaszeczke na rowne cztery miechy mojego synka :ico_tort: :ico_zdrowko:
a ja sie pochwale jutro mam urodzinki :ico_brawa_01: mowie do Kacperka sluchaj synku jutro swieto mamusi wiec badz grzeczny ladnie spij i przespij cala noc, a on sluchal mnie uwaznie z szeroko otwartymi oczkami ajak mu powiedzialam o tej nocy to sie rozesmial :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: paskud maly :-D

Awatar użytkownika
Agusia1982
Już śmiało chodzę po forum!
Już śmiało chodzę po forum!

23 sty 2009, 13:36

witam :-)
mowie do Kacperka sluchaj synku jutro swieto mamusi wiec badz grzeczny ladnie spij i przespij cala noc, a on sluchal mnie uwaznie z szeroko otwartymi oczkami ajak mu powiedzialam o tej nocy to sie rozesmial paskud maly
no kochana nasze dzieciaczki są mądre-przecież po MAMUSIACH :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2009-01-23, 12:38 ]
:ico_brawa_01: brawa dla Kacperka rośnij nam duży i zdrowy!!!! :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 sty 2009, 14:57

Jejku a co tu takie pustki, gdzie sie podziewacie????

Chyba znalazlam sposob na mojego Erisia z tym lulaniem na arekach- juz od wczoraj go nie lulam, jak jest pora karmienia to wkladam go do lozeczka i tam go karmie, on pijac zayspia i spi nawet do 3 godzinek, wczoraj na wieczor tez tak zrobilam, wypil butle i od razu zasnal :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: zero kolysania, musze go odzwyczaic od tego kolysanie- teraz tez spi w lozeczku po butli, zawsze o tej porze chodzi mi spac.

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

23 sty 2009, 15:45

Chyba znalazlam sposob na mojego Erisia z
wiesz ze mi maly tez ostatnio przy butli podsypia wiec ja go myk do łózia troche pobujam i usypia :ico_sorki: ale to nie zawsze jemu znow sie wlaczylo wycie przed usypianiem a tak juz fajnie bylo 5 minut bujanki i kolysanki i maly usypial :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
zirca
Jestem najmądrzejszy na forum!
Jestem najmądrzejszy na forum!

23 sty 2009, 17:21

Kacperku :ico_tort:

my od wczoraj na odwykówce smoczkowej....lekko nie jest. najpierw odzwyczajam od smoka w dzień, potem weźmiemy się za noc.....

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 sty 2009, 17:47

:ico_tort: Kacperku rosnij nam zdrowo :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
miszka
Zrobiłem Magistra z forum!
Zrobiłem Magistra z forum!

23 sty 2009, 18:47

Duuuuuuuuuuuzo adrowka dla Kacperka :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: