A co do mojej tesciowej :
O,ja tez mam przetaktowna tesciowa
Rozumiem Cie kochana,oj rozumiem
Badz dzielna
No dobra i pochwale ja bo poszla do sklepu a mowilam ze mialam ochote na czekolade i przyniosla ze sklepu biala :P specjalnie dla mnie... no i naprawde widac ze kocha Nine.. i synka :P ktory troche ja zlewa wiec cala milosc probuje przelac na nas ;(((
To i tak widze lepsza od mojej,bo moja ma Natalke gleboko w d******
dzionek minoł leniwie Antek pokazuje już swój charakterek mały złosnik się robi i jak pieknie udaje ze płacze
u mnie tez marudnie bylo,jak zwykle ostatnio
Jutro chrzcimy Natalke
Nareszcie,juz chce to miec z bani,bo kloce sie o to z Arturem od 4 miesiecy
[ Dodano: 2009-01-23, 22:03 ]
miszka Natalie słodka ,poprostu do schrupania!
Dziekuje kochana
wiecie co dałam mojemu misiowi dzisiaj kaszki,i ku.... chyba za duzo bo budzi sie co chwila i placze chyba boli go brzuszek,dałam mu kropelki,ale nie pomogły,ja to jestem jednak głupia!!! miałam takie problemy z karmieniem córki,a teraz wygrałam,nie poddałam sie i karmie piersią to kombinuje zamiast poczekać do 6 miesiąca!!! juz powiedzialam sobie ze tylko cyc i koniec!!!!
Ja Cie rozumiem,wiem,ze korci.Natalke po pierwszej kaszce tez bolal brzuszek,dlatego na razie tylko ryzyk
W Polsce wszyscy mi mowia,ze ryzyk nie,bo ciezkostrawny,a ona po ryzyku lepiej
u mnie chyba jakis kryzys,dziewczyny nie chce mi sie nic robić,prócz obowiązków przy małym,czuje ze zaniedbuje moją córcie,wiem to,ale jednak nie mam siły na nic,mam dość tych wszystkich obowiązków!!!
Po prostu jestes przemeczona,jeszcze ta zima....Jeszcze troszke i bedzie lepiej zobaczysz
Glowa do gory