pozar ugaszony i nie ma juz wiatru
a dzisiaj musze mojego meza pochwalic wczoraj go prosilam zeby mogl w nocy wstawac do majki no i wstawal do tego jak majka zaczela plakac o 5 to zmienil sie ze mna miejscami i trzymaj niunie za raczke

Jeszcze Martynka została?dziewczyny, czy my nie powinnyśmy się już przypadkiem przenieść na roczniaki?
Pozazdrościća dzisiaj musze mojego meza pochwalic wczoraj go prosilam zeby mogl w nocy wstawac do majki no i wstawal do tego jak majka zaczela plakac o 5 to zmienil sie ze mna miejscami i trzymaj niunie za raczke
Różnie bywa.. czasem też się tak wygina, wykręca, próbuje uciekać i się złoszczę na niego. Po kąpieli też.. ale zawsze wtedy daję mu coś do zabawy, co może pogryźć, pooglądać.. coś czym się zajmie a ja spokojnie go ubiorę.Wy tez macie taki problem, zeby zmienic pieluche? U nas to koszmar jakis, nie da sobie przebrac i koniec, ucieka z golym tylkiem...a po kapieli to tak bryka, ze ubieranie zajmuje wiecej niz mycie...
No brawo dla PawełkaMoj Pawelek pokazuje paluskziem, gdzie jest tata a gdzie mama, jak taty nie ma w dimu, to pokazuje na zdjecia... jakie to slodkie
Norbert je kanapeczki z jajkiem, wczoraj też całę jajko dawałam mu do gryzienia.. więc właściwie to nie ma problemu z jedzeniem jajek.Czy Wasz pociechy lubia jajko? Moj nie chce jesc w zadnej postaci...
Udało się?nie moge zaktualizowac suwaczka z zabkami....?
w kosciele bylam potem na kawie bo ksiadz sie pytal czy zostaniemy mamy teraz takiego fajnego mlodego ksiedzaManiaczki tiktakowe gdzie jesteście
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość