Małgoska widziałam twoje zdjęcia i tak sie zastanawiam, dzie ta Tosieńka się zmieściła

[ Dodano: 2009-01-26, 10:46 ]
www.kurnik.pl Emilia
układasz wyrazy z tych 7 literek , które losowo otrzymujesz. najpierw grasz towarzysko i jesteś jakio tymczasowa dopiero po 20 rozegranych grach widac Twoje punkty i tak np masz takie literki L J A M O W N i wyraz moze byc taki WINO, JAMO, MOWA i układasz jakis pierwszy wyraz a poźniej ta osoba z która grasz a potem ty dokładasz sie do tych wyrazów które juz są itd . Troche haotycznie to napisałamhmmm tylko ja nie wiem o co chodzi w tych literakach...
dziekuje, zrozumialamukładasz wyrazy z tych 7 literek , które losowo otrzymujesz. najpierw grasz towarzysko i jesteś jakio tymczasowa dopiero po 20 rozegranych grach widac Twoje punkty i tak np masz takie literki L J A M O W N i wyraz moze byc taki WINO, JAMO, MOWA i układasz jakis pierwszy wyraz a poźniej ta osoba z która grasz a potem ty dokładasz sie do tych wyrazów które juz są itd . Troche haotycznie to napisałam
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość