hej
Mnie choróbka rozłożyła na łopatki.Leże obolała w łozku i wypluwam płuca, ten kaszel mnie zamęczy. I martwię sie o Opcika, czy jest bezpieczny, gdy ja mam napad kaszlu i az brzuch mi podskakuje. Ale chyba macica daje mu bezpieczenstwo, a i płyn owodniowy amortyzuje wstrżasy.
Co do wizyty u ginka , to ja mam 5 lutego. Za 10 dni:) Płacę 80 zł, na kazdej wizycie mam usg.
eve cudny dzidzius :) ja tez nie przytyłam ani grama i cały czas mam -1,5 kg, które zgubiłam w I trymestrze przez mdłosci. Mam nadzieje, ze wsio jest OK
malutkaniunia na opryszczke mozna stosowac wlasnie pastę do zębów albo masć cynkową albo penaten.Mi pomagaja.A mialam juz 2 razy opryszczke w tej ciazy.
Dzis zrobilam sobie ost.zastrzyk fraxiparyny i troszke sie boję.Ale ufam ginkowi, a on wie co robi...
A gdzie podziala sie
Lalka ???
Beata ta Tw fryzjerka to dla mnie jest ... nienormalna. Przez te jej durne metody wywolania porodu mogla narobic tragedii. Moglo sie odkleic łozysko i dzidzius umarłby w łonie

Ludzie to mózgów nie maja
[ Dodano: 2009-01-27, 08:59 ]
jak wyjrzalam dzi przez okno to zamarzyla mi sie jedna rzecz : JA CHCĘ WIOSNĘ !!!