Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

27 sty 2009, 22:41

nie powie kamila sluchaj daj zajme sie nima ty sie zdrzemnij
ja mam taką sąsiadkę.
Ona jak słyszy jak Maja mocno i długo płacze to przyjdzie zapyta co sie dzieje, pomoże, jak chcę gdzies wyskoczyć to tylko do niej, naprawdę super babka.
Nawet na Dzień Babci zaniosłam jej z Majką różyczkę i powiedziałam "dla przybranej babci" - az się popłakała ze szczęścia. Ona w ogóle bardzo wrażliwa jest kobietka, taka ok. 50 stki, ale bardzo mi pomaga. Jak Maja była chora to przyszła i zabrała ją do siebie, piętro wyżej, żebym ja mogła się zdrzemnąć :-)

ale teścciowa moja to też franca, na dodatek wymysla sobie

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 sty 2009, 22:43

MARGARITA - u mnie to samo... ja pilnuje zakupow do domu, dla psa, ja daje mu zarcie (psu :-D ), bo Pan o tym nie pamieta, a nawet o tym, zeby je chociaz rozmrozic :ico_olaboga: :ico_olaboga: , przelewy robie w necie ja, tez pilnuje wszystkich r-ków, wstaje do Su (on spi od sciany) i wszystko na mojej glowie... a teraz jeszcze praca i od pazdziernika szkola... wtedy, to ja Pana przydusze, zeby mnie troche odciazyl...

[ Dodano: 2009-01-27, 21:48 ]
MARGARITA - no to super masz sąsiadkę!!!!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: nic się wczesniej nie chwalilas... :-D :-D :-D

u mnie, to same mohery na okolo, takie, co sie czepiaja wszystkiego i wszystkich... dla mnie sa niby mile, ale zeby sie z nimi az tak spoufalic, zeby oddac dziecko pod opieke - nie ma u mnie szans... :ico_puknij: :ico_puknij: :ico_puknij:

dobra, Su chyba zasnela na dobre, tyle, ze w swojej ulubionej miejscowce - w bujaczku!!! :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:

zaraz sprobuje ja nakarmic na spiocha i przewinac...

oby dzisiejsza noc byla lepsza od wczorajszej...

KAMILKA - nie przejmuj sie tesciowka...

ide, branoc...

kamilka21
Biegaczostruś na forum
Biegaczostruś na forum

27 sty 2009, 23:05

gie dobranoc
dziekuje za wsparcie :) kochane jestescie :)

margarita to zajebicho babka ) super ze istnieja jescze takie fajne babki
:) ja tez ide lulku do jutra
dobranoc :ico_spanko: :ico_spanko: :ico_spanko: :ico_spanko:

Awatar użytkownika
Jagna30
Trzy tysiące lat minęło...

28 sty 2009, 08:57

Witaski.....

Dziewczyny co tu tak cicho??Spadamy ciągle na 2 strone...buuuu!

Co do auta...facet powiedział,że odpowiedz da nam w weekend.Zobaczymy,samochód ogólnie sie spodobał no oczywiście tak go oglądał ażeby coś znależć...i obniżyc cene...Ale w końcu to nie jest auto nowe,tylko niespełna 9-letnie :ico_noniewiem: Ogólnie to stracimy na tym interesie,ale cóż.

Dopijam :ico_kawa: i Wam tez stawiam :ico_kawa: :-D

Wstawać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[ Dodano: 2009-01-28, 08:00 ]
Ożesz...zapomniałabym :ico_puknij:

margarita83, kochana wszystkiego najlepszego z okazji urodzin.Zdrówka dla Ciebie i całej rodzinki,oby ta zła passa sie odwróciła i było juz tylko dobrze,"szóstki " w Totka :-D i spełnienia najskrytszych marzeń...buziaki.... :ico_tort:

Awatar użytkownika
szkrab
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

28 sty 2009, 09:13

Witam wlasnie was doczytalam:)
Mnie grypsko dopadlo :ico_placzek: Wczoraj caly dzien spedzilam w lozku naszczescie moj wzial dzien wolnego i zajmowal sie dziewczynami.
Lekow zadnych u lekarza nie dostalam bo tu jak sie karmi to jedynie paracetamol przepisuja na wszystko a wylecz tu czlowieku grype tym.Powiedzial mi lekarz ze przez tydzien moge byc oslabiona :ico_olaboga: Oslabiona z dwojka dzieci :ico_puknij:
Jagna glowa do gory kiedys kryzys musi minac.A auto rzecz nabyta napewno kiedys M kupi sobie inne moze nawet fajniejsze :-)

Margarita fajnie miec taka sasiadke.To jakby co masz problem z niani z glowy :-)

Shoo juz cie mam na nk :-)

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

28 sty 2009, 09:51

a co do facetwo to nprawde sa jak male dzieci oni sie tlumacza ja dzisiaj ciezko pracowalem a kuzwa zona ciezko nie pracuje bedac w domu z dzieckiem :(
dokladnie, to "ja dzisiaj ciezko pracowalem" to ja juz znam na wylot i umiem powiedziec od konca, bo tak czesto to slysze...
Najgorsze jest to że p. dostanie wypłatę zrobi mi przelew na konto i nic go wiec nie obchodzi, czy rachunki zapłacone czy zakupu zrobione, a ja mala kobietka mam wszystko na głowie no i oczywiście jeszcze córcię, dom i mężusia
ale cóz taki nasz los
u nas podobnie... co prawda to A. trzyma kase, ale to ja mowie mu, kiedy ma zaplacic rachunki i przypominam non stop o wszelakich terminach (lekarz, urodziny JEGO rodzicow itd..), duze zakupy robimy srednio raz na 2 tyg, wtedy oczywiscie ja wszystko wkladam do koszyka (tzn. potrzebne rzeczy), a on sie burzy, ze tak duzo kasy na to idzie.. no coz :ico_noniewiem: jak ktos jest w domu tylko na noc, to nie dziwne, ze nie wie, ze lodowka sie sama nie zapelnia, szczegolnie przez 2 tygodnie!! poza tym drobne zakupy, typu chleb, mleko, owoce, warzywa, to robie ja... i to co 2-3 dzien, place za to ze swojej kasy ,a niby nie powinnam i powinnam go prosic o kase.. ale moja duma mi nie pozwala.. :/
takze wesolo jest... ;-)

szkrab dzieki ;-)

margarita83, wlasnie wlasnie: wszystkiego najlepszego z okazji urodzin !! :ico_tort: :ico_urodzinki: :ico_prezent:
i tego, zeby Ci Maja nie chorowala, P. sie nie burzyl, tesciowa nie odstawiala szopek i zeby WSZYSTKO szlo po Twojej mysli, buziak! :-D

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 sty 2009, 10:53

witam się z pracki :-D :-D

MARGARITA - wszystkiego NAJ - spelnienia marzen, zdrowia dla Majeczki i calej Waszej rodzinki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zebys sie spelniala w roli mamy, zony, Pani domu i w pracy!!!!!!!!!!!!!! :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

28 sty 2009, 10:59

ooo Gie... juz masz kompa w pracy? :-D

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 sty 2009, 11:01

nie, pisalam Wam wczoraj, ze dzisiaj zastepuje dziewczyne w Sekretariacie, wiec korzystam z jej kompa... od jutra znowu u sibie bez netu, niestety...

Awatar użytkownika
Jagna30
Trzy tysiące lat minęło...

28 sty 2009, 11:10

Nie wiem,byc może mi sie wydaje,ale jestem przez niektóre a Was ignorowana.. :ico_noniewiem:

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”