Awatar użytkownika
22540MONIKA
Wodzu
Wodzu

27 sty 2009, 13:34

Agnieszko trzymaj sie Kochana niech synek jeszcze poczeka by skurcze minęły by wszystko było dobrze :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

misiunia_29
Ja wiem wszystko o forum
Ja wiem wszystko o forum

27 sty 2009, 13:46

Jak dostanę dzisiaj kasę to idę do lekarza, a jak nie to jutro

Awatar użytkownika
kasia0308
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

27 sty 2009, 17:52

oj :ico_olaboga:
Agnieszka
trzymaj sie nie denerwuj i napewno wszytko bedzie dobrze :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: Katka ucaluj i pozdrow Agnieszke i Miloszka :ico_buziaczki_big:

Żara domyslam sie ze cesarke bedziesz miala z podowdu budowy macicy? czy poprostu sie boisz? bo ja to strasznie boje sie bolu i wiem ze nie dalabym rady sama urodzic ewentualnie ze znieczuleniem ale szyszalam ze to tez nie jest tak rozowo? a Wy znacie moze jakies opinie na ten temat?

a ja chora dalej jestem :ico_chory: dzwonilam do gina kazal brac wapno i witamine c trzy razy dziennie plus jakis tam syrop i tabletki do ssania ale niestety nie daje rady ssac bo sa strasznie nie dobre :513: wiec jutro jade do niego niech mnie zbada i oslucha bo strasznie klatke piersiowa mi rozdziera :ico_szoking: no i te bole miesni :ico_chory: :ico_chory:

[ Dodano: 2009-01-27, 16:55 ]
co do porpdu z mezem to adam byl juz przy porodzie ( ma dwojke dzieci z poprzedniego malzenstwa) - nie myslcie o mnie zle to nie ja rozbilam malzenstwo :-D byl juz dwa lata po jak sie poznalismy) :-D :-D
wiec wie co go czeka , :-D :-D

[ Dodano: 2009-01-27, 16:56 ]
taka zabiegana jestem, no i męczy mnie wszystko
sprawy z domkiem zalatwiasz??? :ico_oczko: oj jak ci dobrze :-D

Katka
Wodzu
Wodzu

27 sty 2009, 17:58

o 13.15 dostalam smsa od Agnieszki.Nadal lezala pod kroplowka.Skurcze powoli ustaja,ale caly czas bardzo bolą ją plecy.I po kroplowce drżą jej ręce. Miłoszek ma juz 1200 g i figluje w najlepsze.

Awatar użytkownika
Dora
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

27 sty 2009, 18:27

cześć mamusie,

Byłam poza netem pare dni bo troszke pobyłam u mamy u znajmoych :ico_ciezarowka:

Nie przeczytałam wszystkiego bo dużo żeście sie rozpisały :-D

Agnieszko - trzymaj się cieplutko i będzie dobrze :-)

Mnie magnez pomógł 3 x 1 tabl skurcze i twardnienie brzucha całkiem ustały i bóle.
Jak leżałam w szpitalu wszystkie kobiety które miałay bóle twardnienie brzucha i skórcze dostawały magnez w kroplówce - bo działa rozluźniająco na mięśnie macicy i brzuszek jest spokojny.

Całuje wszystkie mamy i te nowe też :-D

Awatar użytkownika
ejustysia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 sty 2009, 19:06

adka o domku moim to mnie samo myślenie meczy - wszystko idzie narazie dobrze i myśle, że 1 marca ostatecznie sie wprowadzimy, ale bardzo mnie juz męczy mieszkanie "nie na swoim" i szczerze mówiąć trochę psychicznie tego nie wytrzymuję.

Awatar użytkownika
Fioletowa Ania
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

27 sty 2009, 20:00

adka w Twoim przypadku konsultacja z lekarzem jest niezbędna nie tylko przez telefon :ico_oczko:

ejustysia
do 1 marca to już naprawdę niewiele czasu, a luty jest krótki także myśl pozytywnie i nie stresuj się niepotrzebnie. Wiem jak to jest bo też swoje musiałam odczekać zanim zrobiliśmy własna kuchnię i wyremontowali łazienkę i pokoje ale potem zapomina sie o tym i cieszy każdym kątem w swoim domciu :ico_brawa_01:

Dora to spoko, że wyrwałaś się trochę z domu i pobyłaś ze znajomymi i rodziną. U mnie w niedzielę było rodzeństwo i przyjaciółka także też miło spędziliśmy czas :-D

Ja jutro znów na zakupy się wybieram. Mamy zamiar w meblowym kupić też komodę, aby było więcej miejsca na ubrania i rzeczy dal dziecka. Poza tym lubię zakupyy szczególnie teraz kompletować to wszystko dla dzidziusia :ico_haha_01: :ico_oczko:

Awatar użytkownika
kasia0308
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

27 sty 2009, 20:25

Fioletowa Ania, polecam zakupy w jysku :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: anie i bardzo ladne mebelki, my kupilismy komode baaaaardzo pakowna a dotego sliczna za 400 zl :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: ja mam wszytko umeblowane jyskiem :-D :-D

a co do wizyty to ide jutro bo zarty sie skonczyly mam goraczke 38,6 lyknelam paracetamol i jakos mi lepiej, dobrze za mam laptopa :ico_sorki: :ico_sorki: i nie musze z lozka wstawac :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Ejustysia oj jak ja ci zazdroszcze tego domku :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
Dora
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

27 sty 2009, 22:58

Ejustysia - to już dni odliczasz do przeprowadzki - super :ico_brawa_01: :-D

Adka- masz racje tam są fajne i tanie mebelki tez tam zamierzam Zsoi komode zakupić, łyknij czosnek na noc ( poszatkuj dużą główke i popij mlekiem ) a do lekarza koniecznie !

Aniu Fioletowa - czy coś się u Ciebie zmieniło? tzn czy znasz już może płeć twej małej istotki?? :ico_ciezarowka:

Ja poprałam wszystkie ciuszki Zosi i poprasowałam, spakowałam też torbe do szpitala , jak miałam te skórcze postanowiłam że wole miec torbe pod ręka w razie czego.

[ Dodano: 2009-01-27, 22:08 ]
Pisałam do Agnieszki, lepiej sie czuje napisałam że Miłoszek czuje się dobrze i kazała pozdrowić wszystkie dziewczyny :ico_ciezarowka:

Awatar użytkownika
ejustysia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 sty 2009, 10:21

cześć dziewczyny, no odliczam odliczam, ale w między czasie niespodzianka mnie spotkala - wczoraj krowa przyjechala :ico_zly: więc od rana u mamy siedze, jak wychodzilam to sie zdziwiona zapytala, czy jak ja ide to ona sama ma zostać \/? No chyba nie liczyla, że zabiore ją ze sobą :-D

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”