Ja też dziękuję za
Norbert wcina kaszkę oglądając CBeebies. Wstaliśmy jak zwykle o 8:30, ale Norbert popłakiwał wiele razy w nocy bo smoczka nie miał. o 4-tej znalazł się już u mnie.
Idę śniadanie zrobić sobie.
Aga, śliczne zdjęcie w podpisie. Ula tak cudnie wygląda z tym bukietem
Pinko zdjęcie w podpisie rewelacyjne
Dzięki bardzo, Ula ten bukiecik od dziadków dostała na urodziny i nie chciała go oddać, aż na wieczór dnia następnego kwiatki były bez płatków i trzeba go było wywalić... na szczęście zdążyłam zrobić kilka fotek....Aga super fotka w podpisie
Dziękuję Ci bardzo, oczywiście, że Ula potrafi też rozrabiać i łobuz z niej niesamowity, a ozdoba na tort... cóż innych nie było ale rzeczywiście jest taka delikatna i ładnaUla śliczne wygląda na zdjęciu-to taka słodka dziewczynka, choć mama pewnie zna dobrze i to drugie oblicze a w ogóle to świetną ozdobę na tort wybrałaś-urokliwa bardzo.
To fajnie, taki fach jest dobrze mieć Będę pamiętać... jeśli kiedyś będziemy się budować i trza będzie zrobić schody, to będę prosiła Cię o namiaryjest mistrzem frezu od lat i potrafi pięknie zdobić drewno.
No właśnie.... postawiłam Ulę na chodniku, zrobiła kilka kroczków i zleciały się nagle jakieś babcie, otoczyły nas i zaczęły do tej mojej Uli coś szczebiotać i Ona się przestraszyła i na ręce chciała... i tyle było z chodzenia po dworze, może jej też być niewygodnie w tym kombinezonie. Będziemy próbować, może w parku będzie jej łatwiej.Agnieszka, powodzenia na pieszej wyprawie
Ale Cię mąż wyrolował, ja bym chyba się wściekła z nerwów i nie odzywałabym się, straszny ze mnie nerwus.Tylko to 15-20 min prze rodziło sie w 45min
Dziękuję Ci bardzo Brawa dla Pawełka za grzeczne "papa" bez płaczu, przecież On już duży chłopczyk jest, wie, że mama go nie zostawi...Aga, zdjecie w podpisie zostawiam bez komentarza.... bo brak slow takie piekne
A łobuzować to chyba kazde dzieciatko potrafi mój to taki urwis ze szkoda gadac wszystko sciaga z biurka wchodzi na kanape i co w zasiegu reki na biurku to jego. A dzis masakra dobrze ze szybko sie zorietowałam Kamil odkrecił kurek od gazu i gaz sie ulatniałDziękuję Ci bardzo, oczywiście, że Ula potrafi też rozrabiać i łobuz z niej niesamowity
Asikk napisał/a:
Tylko to 15-20 min prze rodziło sie w 45min
A nic nie mów jestem jeszcze do dzis na niego taka wsciekła ze od wczoraj sie nie odzywam.Ale Cię mąż wyrolował, ja bym chyba się wściekła z nerwów i nie odzywałabym się, straszny ze mnie nerwus.
Slicznie , ale sama jej włoski podciełaś ??? Nie bylo ci szkoda tych pieknych loczków....Moje dziecię w nowej fryzurze
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość