kocura bura WSZYSTKIEGO NAJ DLA ZUZI
moj Szymon ustawil sobie swoj naturalny zegar na 6.00 i mam takie wlasnie codzienne pobudki
u nas świata w rozjazdach
w sobote pojechalam z moim tata do kociola poswiecic jajka a po poludniu przyjechala moja kolezanka z porodowki ze swoimi dzieciaczkami, moze pozniej wkleje fotki
moj Szymon byl bardzo zainteresowany swoim rowiesnikiem ale niestety koledze sie to nie spodobalo i przy kazdej okazji jak spojrzal na Szymka to w ryk, w efekcie byla chwila ze mialam dwoch wyjcow w domu
Kicia, Eska brawa dla chłopaków za samodzielne siedzenie
moj Szymon jeszcze sam nie siedzi.
eska jak tam zakupki? buciki kupione?
dominisia, mama_zuzi super ze tak fajnie wam minely świata, teraz to juz nie czekajcie na jakies okazje tylko czesciej robcie sobie takie odwiedzinki

najwazniejsze ze akumulatory naladowane
u nas w niedziele bylo sniadanko z tesciami a pozniej obiadek u moich rodzicow, tak sie objedlismy z M ze ledwo pachalismy wozek do domku bo wybralismy sie przy okazji na spacerek, pewnie to obzarstwo bedzie widac na wadze
Dominika to chowa Jasia na morsa jakiegos Mowie Wam laski, w domku maja normalna tempke 16-18 stopni, non stop, a nawet czasem chlodniej
no to rzeczywiscie chłodno
ja w sumie gorąca nie lubie ale temp. 18st to dla mnie juz taka najnizsza jaka mamy w sypialni zazwyczaj z rana a tak normalnie to u nas 21st.
mysle ze jak Jasiu tak zaa\hartowany to mu to nie przeszkadza
a W. się pyta czy nie wlałam benzyny zamiast ropy
no chłopy to niekiedy maja nas za totalne bezmozgowce
mamo_zuzi jak Nelcia pięknie siedzi

normalnie w szoku bylam jak ja zobaczylam, i tak buja sie na boki i nawet sie nie przewraca przy tym, no pieknie sie dziewczyna trzyma

i jaka gadula kochana z niej
no te pobudki przed 6 mnie dobijają
aga ja mam doklanie to samo
aa z nowosci to przestalam karmic cycem, teraz w nocy daje małemu rozcienczony soczek to napicia sie, a ostatnio mialam schize bo wyczytalam w tym nowym schemacie zywienia ze dziecko nie powinno wypijac wiecej niz 150ml soczku dziennie a moj wypijal 300ml a nawet wiecej bo zawsze mu rozcienczamy, no wiec ostatniej nocy dostal do picia herbatke i skubany tak sie przez to rozbudzil ze to nie soczek ze mialam jazde od 1-3, po prostu stwierdzil ze nie bedzie spal i tyle
dzisiaj zakupilam herbatke malininowa z dzika roza i okazalo sie ze ta smakuje mojemu dziecku wiec dzisiaj wlasnie ja bedzie w nocy pil
U nas ciegle sypie snieg... Przypomnialo sie zimie
u nas dokladnie tak samo, dzisiaj jak siedzialam w pracy to nagle zrobilo sie ciemno i zaczelo walic sniegiem

normalnie strach bylo na ulice wyjsc
mamy chyba jakies anomalie pogodowe w PL bo chyba w Norwegii to normalne??
A ja ciagle nie mam pomyslu jak bede wkrotce kapac Jasia bo mamy tylko prysznic i nie bardzo to sobie wyobrazam
ja kapie Szymona od kilku dni w kabinie i wanience do niej wsadzonej, maly moze chlapac do woli a ja siadam na kibelku i czekam az moje szczescie sie wychlapie
kicia wspolczuje tej sytuacji z rodzicami Ł, mogliby sobie darowac takie docinki na temat karmienia, co to kogo obchodzi, najwazniejsze ze dziecko zdrowe i tym powinni sie cieszyc.. a moze oni tacy oschli bo nie macie ślubu z Ł, co>?? no dla mnie to jakies nienormalne jak mozna sie wnukiem nie cieszyc
a foteczki super, rodzinka elegancka ze ho ho
o Kacperek jaki mały sliczny facecik