I co to było?naprawilam ale co sie tego naszukalam az mnie oczy bola
u nas ok 4 na dzien zalezy ile majka kup zrobi czasami nam sie upoluje do nicniczka wiec wtedy mniej pieluch zuzywamy no ale tak i tak bede musiala kupic bo musze sobie wziasc na droge no i przeciez nie bede zaraz z lotniska do sklepu jechala po pampersy tylko ze mialam nadzieje ze mi starczyJa nie mam zielonego pojecia ile dziennie idzie mi pieluszek ?
Wiesz nawet nie ja mu biore tak zginam nużki ale tak kolankami na bok jak zaba odwrucona i wtedy delikatnie wsuwam ale zawsze najpierw ogrzeje w ręku wtedy robi sie ten czopek taki sliski .A mierzysz Uli temp w pupie??A miałam pytać: Asikk, jak wkładasz czopek viburcol Kamilkowi, to bardzo Ci protestuje? Ulka się strasznie przy tym wygina i protestuje
Nie, pod paszką, bałam się na początku w pupie i tak już zostało... a może powinnam tego czopka też potrzymać chwilkę w ręce, nie daję jej takiego prosto z lodówki, ale może jeszcze jest dla niej za chłodny... tak spróbuję dzisiaj..A mierzysz Uli temp w pupie??
U nas już nie ma z syropami problemu, na początku trochę pokręci głową, ale zaraz ładnie dzióbek otwiera i połyka, ale muszę jej dawać na łyżeczce, ze strzykawki nie weźmie za żadne skarby.Ja jak daje melci czopek to lepiej niz syrop bo syropami mi pluje
i co teraz na obiad?spalilam makaron do zupy
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości