jedne sa zdrowe a inne umieraja przez to. Ostatnio oglądałam w pytaniu na sniadanie jak lekarz wypowiadał się o karmieniu malutkich dzieci mlekiem krowim i nie polecał tego sposobu zywienia. Zreszta ja jestem zdania ze krowie mleko jest dobre dla cielaków a nie dla małych dzieci jako podstawowy posilekno i co??? kiesys taka wlasnie robili gotowali mleko i dawali
nie slyszalam o tym jeszcze, teraz to juz jest nie modne i malo kto tak robi ale kiedys,jedne sa zdrowe a inne umieraja przez to.
ja tez je pilam , do dzis mozna je kupic w sklepie.kiedys dlugo karmiło sie dziecko cycem a było przeciez specjalne mleko dla dzieci w niebieskim opakowaniu i ja je własnie piłam 29 lat temu
tak tak bardzo fajne sa te dania. Mi np bardzo smakuje Kurczak po chińsku i Kurczak w przyprawie czosnkowo ziołowej A sos koperkowy to robie tak, że gotuje wod z odrobina kostki rosołowej i dodaje posiekany koperek, mozna dodać tez pietruszke zielona a poźniej zgęszczam smietaną z odrobina mąki. Naprawde super. dawniej jak gotowałam tylko dla siebie i męża to jeszcze dodawałam do tego chrzan. Pycha!!!!zirafka, wlasnie musze zrobic zuzi tak wlasnie sos koperkowy, Ty kiedys pisalas ze robisz czesto "pomysł na"
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość