Mój Kuba przy trzydniowce mial w tyłku najwięcej 39,9
Małgośka a co się u Was stało?? jeśli możesz napisać
pulmex baby.dziewczyny kiedys pisalyscie o masci do smarowania takiej rozgrzewajacej dla dzieci, chcialam zuze posmarowac bo ma taki kaszelek odrywajacy sie , ale teraz wieczorem, i smarczki ma takie geste, ale nie caly czas
moj tez mial grubo ponad 39 stopni.Mój Kuba przy trzydniowce mial w tyłku najwięcej 39,9
w pupie 38,7 . Kurcze ale zaczą łwieczorem przed kąpielą coś kasłać tesciowa mi dała smalcu z gęsi kazała go nasmarować plecki i klatkę piersiową podobno dobre na wypocenie zobaczymy jakjutro sie bedzie czuł jak bedzie kasłał to pójde z nim do lekarza bo znowu wekend sie zbliża a u nas żaden dzieciecy lekarz nie ma dyżuru tylko taki ogólny.asiab ja obstawiam u Was trzydniówkę. Chociaż jak na tą chorobe to nie az tak duża ta gorączka. A ile mial najwięcej??
Basiu nie tak żle ja mam 42 m2 i musze pomiescic 15 os na roczku54 m kwadratowe
fajniezaraziłyscie mnie tym garnkiem
mi kiedyś teściowa też powiedziala żeby mmałego smalcem wysmarowała. tedy mąż spytal sie jej czy sama by sie smalcem wysmarowała powiedziala że nie i temat zamknięty. Ja bym malego nie paćkała takimi paskudztwami.tesciowa mi dała smalcu z gęsi kazała go nasmarować plecki i klatkę piersiową podobno dobre na wypocenie zobaczymy jakjutro sie bedzie czuł jak bedzie kasłał to pójde z nim do lekarza bo znowu wekend sie zbliża a u nas żaden dzieciecy lekarz nie ma dyżuru tylko taki ogólny.
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości