Oj kwiatunio, to teraz trzeba się przekwalifikować na pielęgniarkę , ale tak serio to trzymaj się zdrowo bo jeszcze by tego brakowało żebyś ty się pochorowała.
justyna25, super foto Ady, urosła czy mi się wydaje? A no i jak ze zdrówkiem lepiej jej już?
Moje dziewczyny na razie tylko kararują i kichają na wszystko
A ja chcę już wiosnę, bo mam juz dość tej szarości, zmęczenia i zasmarkanych nosków
hej !!.zastanawiam sie co tu na obiadek przygotowac ??????? chyba zrobie pulpety z serem zółtym
dziewczyny kiedy bedzie maj ???? potrafi któras czarowac ??
kurcze byle by zleciał luty ......w marcu zajme sie nadzorem remontu...pozniej swieta i juz coraz blizej porodu ....mam nadzieje ze urodze troszke przed terminem ....byle bym nie przenosiła
witam dziewczynki
my ciagle ciezki okres...karmienie co 2h teraz do tego zima do nas wrocila
wszystkim chorym duzo zdrowka zoolaja z wymyslaniem obiadow mam tez coraz wiekszy problem Kwiatunio ja na spotkanko zawsze chetna
Musze Wam powiedziec ze od 2 dni maz wrocil do sypialni i spimy razem ja Igol i Marcin ciekawe ile z nami wytrzyma
lece zjesc sniadanko-milego dnia
hej kobitki co tu taka cisza tylko mmarta81 zajrzała.
Jak tam zdrówko u chorowitków ?
My wczoraj na obiadku u mojej siostry byliśmy, fajnie tak się gdzieś wyrwać. Poszalałyśmy na śniegu a dziewczyny jak padły wieczorem tak spały do 10:00