dzisiaj tez udało nam się jedno siku zrobić razem z tatusiem! może pomału zakuma o co chodzi. Kupkę niestey Kubus robi zwykle zaraz po przebudzeniu rano, więc może i woła ale znaim ja się zwlekę to zwykle mija kilka minut zwłaszcza, że nie płacze tylko gada,, czasem coś zakwęka, a bywa, że się zabawi i wcale się nie odzywa nawet i 40 min.Kilolek nie podawaj siez tym nocniczkiem, u mnie też tak było,ze raz kupka i siku było innym razem za chwile pieluszka mokra- a teraz Oleńka juz czasem jak jej sie uda ee zawoła, ciut gorzej z siu siu- pewnie ze latem łatwiej ale ja nie mogę czekać bo będę miała dwoje maluchów
no powiem wam ze w kwestii nocnika Lenka dzis przebila wszystko! Latała sobie bez pieluszki bo z rana zrobila takie wielkie kupsko, ze winna jej bylam wietrzenie. Ostatnio znowu zaczela wchodzic na stolik wiec tym razem weszla na stolik i zanim ja zdazylam sciagnac, ona kucnela i zlala sie
weszla na stolik i zanim ja zdazylam sciagnac, ona kucnela i zlala sie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość