Czytalam na forum dziecko pl jedna z pan pisala ze dzieci karmione tylko piersia sa chude i watle hmm no to co ma oznaczac moja gwiazdeczka ? hehe bo na watla to mi nie wyglada ani na sucha mamy 3 miesiace i 1 tydzien a wazymy 7200 a jesli chodzi o sprawnosc ruchowa to pani doktor byla zdziwiona ze jak na taka duza i okraglutka dziewczynke to swietnie sie rusza podnosi i przewraca
Mysle ze niektore kobiety nie wiedza ze karmienie piersia jest najcudowniejszym darem dla kobiety i jej malenstwa a jaka wartosc ma jej mleko to zalezy od diety matki i nastawienia do karmienia
Ja pragne karmic jak najdluzej sie da i tym bardziej ubolewam ze niuniulka musi uczyc sie papuniac z butli moje mleczko no ale cuz takie zycie jak trzeba wrocic do pracy ale nie zniecheca mnie to absolutnie pomimo iz bedzie to dla nas obojgu ciezkie i tak zamierzam ja karmic i nawet jak juz powoli zaczniemy wprowadzac nowe jedzonka to cycus musi byc bo przeciez niema nic piekniejszego jak szczery usmiech od ucha do ucha najedzonego malenstwa ktore wlasnie wypuscilo z ust mamusina piers
[ Dodano: 2009-01-31, 23:56 ]
Viola, pieknie i gratuluje