Awatar użytkownika
secret25
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

01 lut 2009, 14:19

ananke dziękuję :ico_buziaczki_big: Już zaczynam ściągać,będzie jak znalazł do czytania przy karmieniu :ico_brawa_01:
Zaraz jemy a po obiedzie chcemy sobie na kawe jechać i jakieś ciastko bo to moje ostatnie dni wolne i że moge połasuchować więc chce wykorzystać. zaczynam sie troszke już denerwować zbliżającym się wydarzeniem, a jednoczesnie nie mogę się doczekać :-)
Beatris60,smacznego :-D ,my też nie możemy się doczekać Twojego Skarba :-D

Awatar użytkownika
perelka25
Specjalista od nawijania
Specjalista od nawijania

01 lut 2009, 14:49

dziewczynki maluchy macie przepiekne :-D :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

moj wlaczyl syrene musze isc do niego...jak tak was czytam macie aniolki w domu :-) moj nic tylko je i placze :ico_noniewiem: marudny jest strasznie
ananke z tymi kombinezonami masz racje wsciec sie mozna ani dziecko w tym dobrze zapiete nie jest i rzeczywiscie rece musi miec w nim wyprostowane :ico_olaboga: tez z tego zrezygnuje i bede w kurteczke ubierac
sandrusia w DE tez sie dzieci nie budzi do karmienia ale ja wybudzam co 3 godziny dlatego ze moj w nocy nie spi i chce sprobowac takiego systemu zeby sie troche w dzien zmeczyl i zaczol dzien od nocy rozrozniac,jak nie pomoze chyba osiwieje :ico_olaboga:

[ Dodano: 2009-02-01, 13:50 ]
a czy aniabela sie meldowala?urodzila juz?

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 lut 2009, 15:31

ananke wiem ze jestem wariatka:-D ale juz nie wytrzymywalam tych szwów kuły mnie.... a tylko lekko go pociagnelam a on wyszedl ;| no i polozna mowila ze to są szwy samo rozpuszczajace sie ze powinny zniknąc same..... a jakn nie to trzeba im pomoc...te normalne szwy mialam wszystie zdjete

perelka25, sliczny synuś:)

Awatar użytkownika
gaga22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

01 lut 2009, 15:42

perelka synuś śliczny i masz rację wymęcz go w dzień, to w nocy powinien spać. Mój mały na początku też przez dwie noce jadł co dwie godziny, a dni przesypiał, ale potem mu się odwróciło przy mojej delikatnej pomocy.

Beatris no korzystaj, korzystaj - chociaż może trafi Ci się tak jak mi: nie dość, że jem niemal wszystko, to jeszcze mały spokojny i mam na wszystko czas.
ananke z tymi kombinezonami masz racje wsciec sie mozna ani dziecko w tym dobrze zapiete nie jest i rzeczywiscie rece musi miec w nim wyprostowane :ico_olaboga: tez z tego zrezygnuje i bede w kurteczke ubierac
a mój kombinezon jest rewelacyjny, tylko jeszcze za duży - dobrze się ubiera i jest bardzo mięciutki, a tak mały w nim wygląda

Obrazek

Awatar użytkownika
perelka25
Specjalista od nawijania
Specjalista od nawijania

01 lut 2009, 16:34

milutka204, mnie tak samo moje szwy mnie denerwuja i tez niby rozpuszczalne sa a znajoma musiala po 2 miesiacach jechac je wyjac bo sie nic nie rozpuscily :ico_haha_01: widze ze karmisz butelka ja tak samo... po cc pokarm pozniej przychodzi zanim dostalam juz sie nauczyl pic z butelki i tak zostalo ale odciagam sobie i z butli daje + sztuczne mleko bo sie moim nie najada :ico_noniewiem: ile wasze dzieciaczki jedza?moj roznie 60,80,100ml
gaga22, slicznie babelek w tym kombinezonie wyglada :ico_haha_02:

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 lut 2009, 17:42

perelka25, ja karmie cycem narazie ale czasem dokarmiamy bo na poczatku bylo ciezko... czemu mialas cc?? no te szwy okropne tylko uwieraja mnie tam ;/ a moja makla roznie je z butli 90-100 ml a z cyca wydaje mi sie ze mniej i co 1,5 h lub 2 h ciagnie cycka

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

01 lut 2009, 19:34

gaga now fajny ten kombinezonik..moj niesety podobnie jak u dziewczyn ma takie rekawy ze nie wkładam jej raczek..ale niesety nie mam kurteczki.. :ico_olaboga:

perełka fajnie ze do nas nareszcie wdepnełas :-D :-D mam nadzieje ze bedziesz czesciej :-D :-D

[ Dodano: 2009-02-01, 18:40 ]
a czy aniabela sie meldowala?urodzila juz?
tak tak urodzila ale cos jej ostatnio nie widac..

Awatar użytkownika
perelka25
Specjalista od nawijania
Specjalista od nawijania

01 lut 2009, 20:09

milutka204, mialam cc bo sama sobie wybralam ale do wyboru mialam albo wywolywany porod albo cc ze wzgledu na cholestaze (zoltaczke ciazowa) rozwiazali mi ciaze w 38 tygodniu
perełka fajnie ze do nas nareszcie wdepnełas :-D :-D mam nadzieje ze bedziesz czesciej :-D :-D
:ico_buziaczki_big:

Beatris60
Trzy tysiące lat minęło...

01 lut 2009, 20:32

byliśmy na pysznej kawce i ciachu, ola zjadła 2 dziecinne pizze :ico_szoking:

dziewczynki co mają starsze dzieci mam pytanko - jak przeszły dzieci rozstanie z Wami?? moja im bliżej tym bardziej porusza ten temat i widze że sie martwi...mówi że chyba nie uda jej sie być dzielną i bedzie płakac, pyta ile dokładnie dni i czy nie da rady krócej, pyta co jak bedzie chciała mi coś ważnego powiedzieć itd. itp...
może trafi Ci się tak jak mi: nie dość, że jem niemal wszystko, to jeszcze mały spokojny i mam na wszystko czas.
no oby, ale po przejściach z olą to nie jestem tak optymistycznie nastawiona, może tym razem bedzie inaczej, zobaczymy.

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 lut 2009, 21:47

ja właśnie po kąpieli, synuś sobie drzemie,
jeśli chodzi o szwy to ja też tam zauważyłam jedną, ale położna powiedziała, że się rozpuści
dziś byliśmy z synkiem na spacerku, po obiedzie pojechaliśmy z nim do babci :-D
juto teściowa przyjeżdża, a ja pojadę do miasta pozałatwiać kilka spraw m.in. muszę jechać po recepty na mleko oraz zarejestrować synka na usg bioderek
perelka , witaj, gratulacje, śliczny synuś :ico_brawa_01:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”