Katka, gdzies czytalam ze wlasnie po slodkim dzidziusie sa bardziej ruchliwe
ja teraz jak leze to tez czuje cos takiego dziwnego w brzuszku ale nie wiem czy to moj groszek
tak was czytam i czytam.... i siedze w pracy was czytajac ..ale chyba nie mogla bym zrezygnowac z poracy...nie ze pracoholik jakis jestem czy coooo ale lubie prace nie siedze dluzej na ochotnika.....ale dzieciatko po 5 miesiacach do zlobeczka oddam biedne co mam zrobic
Katka to juz nie długo .Ja dzis ide po te L4 ,mam nadzieje ze nie skasuje mnie 120 zł ,mam naszykowane mam ale tak licze ze nie wezmie ,tylko przy nastepnej wizycie.
Zuza_00, moj bral za kazdym razem jak tylko po l4 chodzilam ale wiesz kazdy lekarz jest inny
ja tez dopoki dziecko nie skonczy 3 latek to bede z nim w domu w tym czasie skoncze szkole i moze uda mi sie znalezc inna lepiej platna prace a dziecko bedzie wtedy z moja mama zostawalo co prawda mogla bym pojsc do pracy odrazu po macierzynskim ale nie chce przegapic najwazniejszych wydarzen z zycia naszego bobasa
ja tez nie pozwole na to aby moj maz pracowal na dwie zmiany a pozniej wracal do domu i doslownie na stojaco spal co to to nie dziecko tez chce miec ojca ktory bedzie poswiecal mu swoj wolny czas i sie z nim bawil
Beata_Tychy, ja bym nie dała 5 miesiecznego dziecka do złobka ,ale kazdy robi tak jak mu najlepiej ,ja nie mam zaufania do złobkow i dziecko jest takie bezbronne.
Ja wlasciwie poszlabym do pracy, ale pracuje w szkole, wiec odpada. Infekcje, stresy, hałas potworny. Gin uznal, ze bedziemy bezpieczni w domku
Co do urlopu wychowawczego, to bede zmuszona go wziąc, bo obie nasze mamy sa pracujace, a dziecko do żłobka nie oddam. Ale bedac na tym urlopie chcialabym zajsc w druga ciąze. A jak dzieci beda odchowane i pojda do przedszkola, to ja zrobie studia podyplomowe i wróce do pracy taki mam plan
malutkaniunia88, no widzisz ale ja płace 120 zł ,to jak bede chodzic co dwa tyg.nie chce myslec to chyba zmienie lekarza ,zobaczymy dzis.Ja tez chce tate ktory z dzieckiem sie bawi ,poswieca mu czas a nie tylko pieniadze przynosi .
zgadza sie kochaniutkie ale ja nie mam komu zostawic dzieciatka , a dyrektorka jest moja ciotka wiec dlatego sie nie boje, a 1 wyplata niestety nam nie wystarczyyy
Katka to super plany,nie za duza roznica miedzy dzieciaczkami bedzie,i szkole chcesz skonczyc a przy dzieciach ciezko ale mowi sie ze jak sie chce to wszystko idzie.Ja nie planjue drugiego dziecka raczej ale rozne to moze byc.