dziecka do swojego pokoju???Głównie chodzi mi o spanie bo nasza Oli śpi z nami w sypialni ,w sumie śpi w swoim łóżeczku ale stoi ono obok naszego łózka ja jakoś tak nie myślałam o tym ale mój E zapytał mi sie ostaniom kiedy będę gotowa na to żeby Oli spała sama w pokoju
  dziecka do swojego pokoju???Głównie chodzi mi o spanie bo nasza Oli śpi z nami w sypialni ,w sumie śpi w swoim łóżeczku ale stoi ono obok naszego łózka ja jakoś tak nie myślałam o tym ale mój E zapytał mi sie ostaniom kiedy będę gotowa na to żeby Oli spała sama w pokoju  bo ja powiem szczerze ze jakoś tak bezpiecznie sie czuje jak mam ja blisko
 bo ja powiem szczerze ze jakoś tak bezpiecznie sie czuje jak mam ja blisko  no a jak to jest u Was???Może właśnie już czas na samodzielność mojego Skarbka????
 no a jak to jest u Was???Może właśnie już czas na samodzielność mojego Skarbka???? 

Nasza Kasia od maleńkości spała sama w swoim pokoiku ,drzwi były otwarte ,była całkowicie zabezpieczona w łózeczku i było oki .Ale jezeli czujesz ,że Oli bedzie bezpieczniejsza jak będziecie ją mieć koło siebie to jeszcze poczekajcie ,a później może jak będzie miała ze 2 latka przyzwyczajajcie ją do oddzielnego pokoiku
 Nasza Kasia od maleńkości spała sama w swoim pokoiku ,drzwi były otwarte ,była całkowicie zabezpieczona w łózeczku i było oki .Ale jezeli czujesz ,że Oli bedzie bezpieczniejsza jak będziecie ją mieć koło siebie to jeszcze poczekajcie ,a później może jak będzie miała ze 2 latka przyzwyczajajcie ją do oddzielnego pokoiku