masakra, kościół wazniejszy... ludzie wazniejsi... nie przejmuj sie, nie rodziną człwoeik tylko zyje poradzicie sobie bez nicha ja sie wku... jak zwykle rodzinka(tzn meza rodzinka) nas olala... wiedza ze zawsze wyprawiam mezowi urodziny i to ze nie tylko mam ciasto tylko kolacje robie i wogole... maz ich jakis czas temu zaprosil i ze ok... a tu dzwonia ze jest msza na rocznice smierci dziadka(nie pierwsza rocznica...)w sobote na 18 i ze tylko na chwile wadna ja tu sie glowie co do jedzenia zrobic i w ogole a wiekszosc z nich odpadla wiec przyjada tylko na kawe... super zlewka!!! przeciez na 10 mogli by przyjsc! to w koncu nie jakies urodziny tylko 30! pewnie do babci pojda po mszy...no tak przeciez ważniejsze pokazac sie przed ludzmi w kosciele niz uczcic 30 syna, brata itd... a przeciez mogli by to pogodzic, pujsc na msze i do nas potem...ale przeciez trzeba szopke od poczatku do konca wystawic w nonono z nimi niech sobie mezu na kawke przyjmie sam swoich gosci (ja z nim uczcilam jego urodziny wczoraj) mnie i Rysia nie bedzie przypadkiem
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości