hej dziewczynki

a wy to za mną wogóle nie tęskniłyście nawet żadna nie zauważyła ze od pn nic nie pisze
wiec teraz bede sie tłumaczyć
w pn byłam u
izuś_85, na kawce a nie na coli bo ten napój to juz powoli mi sie brzydnie tylko ze jak na razie nie znalazlam zastepstwa ktory nie powodowalby u mnie

wiec pozostaje cola -dzięki za miły dzień

i nie uwierzycie nawet u niej smaki na łazanki miałam ale na smakach się skończyło no i całe szczęście bo gdyby udało mi sie izunie namówić to calą noc bym w kibelku przesiedziała

a tak spedziłam tam tylko 3 godz bo w domku już skusiłam sie na 1 gołąbka od teściowej(może chciała sie mnie pozbyć

) i po godz od konsumpcji zaczeło sie -biegunka i wymioty ohh
wtorek też nie zaliczam do udanych bo przez te wymioty to sił nie miałam na nic ciśnienie miałam niskie tak że chciałam momentami odciąc sobie glowe i skończyło sie na tym że cały dzień przeleżałam
w środe zabrałam sie za porzadki potem przyjechał mój mężczyzna obejrzeliśmy razem film i nawet nie wiem kiedy zasnełam a dzis pomijając że rano

to własnie od gina wróciłam okazało się że ciśnienie mam idealne

(niestety wieczorami sie to zmienia

) no i straciłam na wadze 3 kg hmm przez te wymioty ale mam znow czopki to je bede regularnie zarzywac i mam nadzieje ze przejdzie
kolejna wiadomosc-od pn w nocy strasznie kaszle w ciagu dnia nic nie boli mnie gardlo wszystko jest ok ale gdy sie klade to sie zaczyna do tego wymiotuje zazwyczaj przed zasnieciem i boli mnie w przelyku to jeszcze ten uporczywy suchy kaszel -cala obolala zasypiam smaruje sie wickiem pije duzo herbatki z malinowym sokiem niestety nie pomaga gin wiec przepisal mi syrop zwyklyy ziolowy moze cos ulzy

i denerwuje sie bo siedze praktycznie non stop w domu to jeszcze mnie jakies chorupsko dopadlo ...
z milych rzeczy-za tydzien mam badanie usg 3d

wrescie uslysze bicie sredusza swojego dzidziusia zreszta strasznie ciekawi mnie jak zdjecie 3d bedzie wygladac czy bede juz widziec zarys baby ah chcialabym planuje nagrac wszystko na plytce i bede ogladala to zawsze gdy dola zlapie
olala,najlepiej taki test jest zrobic w 20-24 tydzień ciąży i wtedy doskonale wszystko widac -ja ide juz teraz bo dla pewnosci ze wszystko jest ok chce zrobic to z badaniem prenatalnym
Tagar, odnosnie badania najlepiej gdybys zadzwonila do swego gina on wtedy poradzi ci najlepiej

biedne dziewczynki ucałuj Haniusie od forumowych cioteczek
mariquita, gratuluje zaliczenia sesji i brzuchola