cześć , ja to bym sobie bitą śmietanę zjadla :) :) Mój mąż wczoraj dostal glupotki - sprzątal do 1 w nocy :) Malo tego jestem zadowolona bo Maxa- tego kolege mojego mężą co go nie lubie zamknęli za ciężkie pobicie - zawsze mówilam , że ten czlowiek jest glupi i niepoczytalny i wiem, że nie powinnam cieszyć sie ludzką krzywdą, ale to dużo zmieni w naszym życiu na plus ( mimo, że ostatnio jest super)
zoola Przepisik :)
A więc zacznę od tego, że jest to przepis szalenie prosty, skladniki do kupienia w każdym sklepie i to tanio a dziala w 100 % i to rezultat widać już po pierwszyw razie, ja używalam tego chyba już 4 razy i nogi mam gladkie jak pupcie naszych dzieciaczków, można to stosować też na brzuch, ale nie teraz bo preparat silnie rozgrzewa a nawet parzy momentami, ale jest to prawidlowe dzialanie, po zastosowaniu skóra może być czerwona do 12 godzin, ale to też jest normalne - zabieg bezbieczny bo stosowany w salonach kosmetycznych (też raz na nim bylam i za to samo zaplacilam 150 zl)
bierzemy 4 lyżeczki kawy (najtańszej ja kupilam marki tesco 500 g za 5 zl) chodzi o kofeine której jest tyle samo w każdej kawie nawet najdroższej, kawe te zaparzamy w bardzo malej ilości wody (moze centymetr czy 2 wody ) dosypujemy 4 lyżeczki cynamonu, 4 lyżeczki imbiru, 4 lyżeczki kakao 9też kupilam najtańsze za 1 zl w tesco- byle byloby nieslodzone) dodajemy 4 lyżeczki spirytusu i troche oliwki (np dla dzieci, ja dodalam jeszcze troche balsamu żeby sie lepiej rozprowadzalo (oliwka i balsam tak na oko, żeby konzystencja byla taka jak gęsty kisiel) jeśli jeszcze będzie za geste to odrobine wody no i gotowe - nakladamy to na nogi najlatwiej lyżeczką i to grzbietem ( naklada sie strasznie cięzko i jest to męczące) nie trzeba grubo i równomiernie ważne by bylo, owijamy folią przezroczystą spożywczą 2 razy i zostawiamy na 40 do 60 minut - potem splukujemy UWAGA!!! letnią wodą - preparat tak rozgrzewa, że nawet ciepla woda parzy więc uważajcie, mi najlepiej jest to zmywać myjką , no i brodzik jest brudny , że hoho, a skórka jeszcze dlugi czas jest ciepla i czerwona, ale warto
a to link do aukcji na której kupilam ten sam krem tyle, że za 30 zl :)
http://www.allegro.pl/item521059075_cel ... ziala.html
gościu robi te kremy tak samo w domu, w sumie zastanawialam sie czy nie zrobić tego samego o idą mu jak świerze buleczki a koszt wyprodukowania to ok 2,5 :)