Witam i ja z ranka :))
SENSIBEL - oszalalas Kobieto??? Zeby tak zniknac i nie dac nikomu nac...

wiesz jak sie martwilysmy!!!

Kilka razy Cie wspominalysmy i balysmy sie, ze cos sie stalo, bo chyba od porodu nie zagladalas...
dobrze, ze jestes juz z nami... u nas po staremu :) dawaj foty swojego malego
MARGARITA - ja jak juz umyje Su w wanience, to dolewam jej oliwki do wody i wtedy ja smaruje, a potem osuszam recznikiem - tak mi kazala pediatra, bo wczesniej samorwala ja na sucho ta oliwka po kapieli i pediatra powiedziala,ze stad sucha skora... nie ma na oliwce napisane chyba, zeby wsmarowac w wilgotna/mokra skore i zostawic nie wycierajac - chyba...
no, ale zrobie tak, jak mowisz - kupie ten zel, jak on sie nazywa dokladnie?? bo ja mam taki jeden NIVEA w domu z dozownikiem po 1 m-cu chyba... a balsam???
JAGNA,SHOO - czemu nocki u Was takie kiepskie?? U mnie tradycyjnie - wstawalam do malej kilka razy, zeby dac jej smoka... przyszla tesciowa przed 6:00, ale mala jeszcze smacznie spala...
teraz tesciowka od poniedzialku do srody bedzie musiala przychodzic do malej od 6:00 do 16:30 az ja nie wroce z pracy, bo Pan ma 3 dni na rano, do 18:00 - jeszcze tak dlugo z nia nie zostawala... ciekawe... potem Pan ma 2 dni wolne (to akurat w czwartek pojdzie z Zuzia na szczepienie... to juz chyba ostatnie na razie, nie?? kolejne jest chyba dopiero za pol roku...?? czy jakos tak...

), wiec tesciowka odciazona, potem w weekend Pan idzie na noc, ale w domu juz jestem ja, a potem znowu ma 3 dni wolne, wiec dopiero w przyszly czwartek tesciowa bedzie musiala przyjsc na 2 cale dni... jak to dobrze, ze Pan tak pracuje na te zmiany....
ja pije herbatke, jem kanapke i zabieram sie troche za robote :)