Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 lut 2009, 09:48

SENSIBEL - to swietnie, ze wszystko sie uklada po Waszej mysli... najwazniejsze, ze Krzys juz zdrowy i przychodnia zmieniona... no i ten dom - super sprawa - zazdroszcze - mi sie tez marzy domek, chociaz parterowy z poddaszem... dzialke juz mamy kolo lasu, wiec Pan powiedzial, ze jak splacimy nasze kredyty (za jakies 4 lata), bo jest tego ok. 1200 zl m-cznie, to pomyslimy o budowie - juz sie nie moge doczekac...

Awatar użytkownika
Jagna30
Trzy tysiące lat minęło...

06 lut 2009, 09:50

sensibel, czekamy na zdjęcia.... :ico_sorki:

Witam pozostałe babiszonki :ico_oczko:

Moja E. juz nie spi,ale narazie jest cicho... :ico_sorki:

Gie, nocka koszmarna,bo mała spała ze mna ...kręciła sie,wierciła,płakała...jeść nie chciała...ja właściwie nie spała,a drzemałam...od kilku dni wyglądam jak upiór.
Niechże ten mój wraca.... :ico_sorki:

A co do kosmetyków,ja uzywam tych z Hippa.

Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

06 lut 2009, 09:51

Sensibl :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla Krzysia. Dobrze,że już wszystko jest dobrze z choróbskiem.
Gratuluję mieszkanka, nie ma to jak własne M.

Gie, ja mam taki
Obrazek

Awatar użytkownika
Jagna30

06 lut 2009, 09:52

Sensibel-a my tu juz miałysmy "czarne myśli"...
Super ,że wszystko gra... :ico_brawa_01: :-D

Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

06 lut 2009, 09:53

jak sie lasagne udala???
Jeszcze nie robiłam, zaskoczę G. i zrobię na kolację walentynkową :-)

Awatar użytkownika
Jagna30

06 lut 2009, 09:54

Dobra,ja narazie znikam ...Emi juz zaczyna stękac...no i czuje na odległość gówniana sprawę..hehheh.

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

06 lut 2009, 10:05

Witaj sensibel, kurczę tęskniłyśmy za Tobą i naprawdę się martwiłysmy, proszę nie robić tak więcej :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie: no weźmiemy na kolano i du*ę przetrzepiemy :ico_oczko: :-D

Ja też z poranną :ico_kawa:

Gie tak bardziej chodzi mi o balsam niż o żel do mycia. Zamiast smarować Zuzke oliwką spróbuj tego balsamu - ja gorąco polecam, jest naprawdę rewelacyjny, Maja nigdy nie miała suchej skórki, a stosujemy je od urodzenia.

[ Dodano: 2009-02-06, 09:06 ]
to te kosmetyki
Obrazek

[ Dodano: 2009-02-06, 09:12 ]
ehh my też nickę miałyśmy ciężkawą, to chyba przez tego psa, albo zeby, sama nie wiem.

Pobudka standardowo o 7 rano z big kupą w pieluszce, ale jak stękała :ico_smiechbig: , myślałam że pogryze poduszkę ze śmiechu.
Jutro postaram sie wam nagrać jak ona robi te kupę, kurczę no nie wyróbka :ico_oczko:
Dziś wraca P., a wczoraj się ścięliśmy przez tel. Wyobraźcie sobie że jak dzwoni to byle szybko, raz raz zapyta jak dzień minął i do wiedzenia. No qrwa tak sie wściekłam wczoraj że hej. Nie ma go całymi tygodniami w domu i jeszcze rozmowy tel go męczą :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:
Powiedziałam mu wczoraj że jak ja go męczę to niech sobie poszuka innej kobiety - mam dość.

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 lut 2009, 10:13

dziewczyny, dzieki za foty kosmetykow - teraz juz bede wiedziala co kupic, a akurat oliwka mi sie wczoraj skonczyla, a mydelko tez jest na wyczerpaniu... :ico_sorki: :ico_sorki:

co do zelu - ja mam w takiej samej butelce jak Ty, Margarita - tyle, ze nie jest niebieski, tylko bialy...

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

06 lut 2009, 10:14

Maja leży w kojcu i gada do zabawek, ale ten kojec mi się sprawdza - rewelacja normalnie!!!

[ Dodano: 2009-02-06, 09:15 ]
ja też czasami mam biały, ale to wtedy jak nie ma niebieskiego w sklepie :ico_oczko:

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

06 lut 2009, 10:19

dzieki dziewczyny za slowa pocieszenia i wsparcia :ico_sorki: jak dobrze Was miec "pod reka" (doslownie) :-D

sensibel, super, ze udalo sie z tym mieszkaniem :ico_brawa_01: teraz szczegolnie przyda Wam sie wlasny kat, rodzinka powiekszona, to i nonono musi byc wieksza :-D
i dobrze, ze Krzysia udalo sie wyleczyc... nie dziwie sie, ze jestes wsciekla na te babe... rozumiem, ze zle zdiagnozowala chorobe, albo zle leki przepisala, tak?
a moze w ogole Was nie przyjela?? tak latwo jest zniszczyc czyjes zdrowie, szczegolnie takich maluszkow :/

u nas nocka hmm.. nieciekawa, bo maly nie chcial spac.. poszedl kimac o 20, pozniej ok. 22 sie obudzil, chwile poplakal i znowu do wyrka... obudzil sie o 2 i pozniej juz bylo tylko gorzej, budzil sie mniej wiecej co godzine... az sie A. musial przeniesc do innego pokoju, zeby sie jako-tako wyspac..
juz mialam w nocy leciec i butle robic, albo go przewijac, ale co tylko sie zwinelam z lozka - maly zasypial... jak tylko sie wygodnie polozylam, znowu slysze "buuuu"... normalnie myslalam, ze mnie COS trafi :ico_zly: :-D

maly teraz odsypia nocke, a ja po dwoch kawach wygladam tak--> :ico_szoking:

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”