Witam, zaczęliśmy właśnie drugi trymestr i po bardzo ciężkim pierwszym zaczynam ze smakiem jeść. Mam pytanie, jakie jest Wasze samopoczucie na początku drugiego trymestru, czy mam mieć nadzieję,że wkrótce wszystko mi przejdzie? Proszę o informacje
ja juz w prawdzie wiekszość 2 trymestru mam za soba jeszcze niecały miesiąc na początku czułam sie bardzo dobrze teraz zaczeła sie zgaga częstsze chodzenie siku bóle krzyza i rece mi w nocy dretwieja ale to i tak nic w porównaniu z mdłościami z 1 trymestru bo nie licząc tych kilku przypadłości to czuje sie swietniejakie jest Wasze samopoczucie na początku drugiego trymestru
wierze ze to musi byc straszne choc osobiscie nie mam pojecia jak to jestpocieszające jest to, że dolegliwości żołądkowe znikają, czym jest zgaga w porównaniu z mega mdłościami, wstrętem do jedzenia, zawrotami głowy i bólem brzucha!
bole kregosłupa to chyba jeszcze przed namiKręgosłup mnie też bolał przez 3 miesiące, w tej chwili mam spokój;)
mnie na poczatku tez bolał kregosłup potem chwile było lepiej a teraz jak troszke porobie w domu zamiatanie odkurzanie zmywanie i położe sie żeby odpocząć to wstaje ze łzami w oczach tak boli, a lekarz mówi że bedzie tylko gorzej , ale podobno nie wszystkie kobiety w ciąży maja problemy z krzyżamirzeczywiście - wszystko przed nami;)
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość